Boeken: Momenteel aan het lezen.

PicMonkey Collage

Ik ben echt een ramp als het aankomt op 1 boek tegelijk te lezen. Meestal lees ik er 4 of 5 door elkaar.  Het zal we met mijn korte concentratie te maken hebben. Daarom update ik jullie eens in de zoveel tijd welke boeken ik op dit moment aan het lezen ben. Zo krijgen jullie een idee wat ik lees. Sommige boeken doe ik heel lang erover, ookal vind ik ze nog zo goed, terwijl ik een ander in 2 dagen uit lees. 

 1.  Harry Potter and  the Goblet of Fire – J.K. Rowling.
  Natuurlijk heb ik alle boeken van Harry Potter al keer op keer gelezen, echter nog nooit in het Engels. Ik ben dan ook een maand of twee begonnen om alle boeken in het Engels te gaan lezen. Ik kan je vertellen dat dat een heel andere ervaring is en vooral wennen aan de andere namen etc. Of ze nog steeds net zo goed zijn? Maar natuurlijk!
 2. Ik ben de nacht – Ethan Cross
  Alleen de cover van dit boek, trok mij al zo ontzettend. Inmiddels heb ik er een paar hoofdstukken van gelezen en hij is echt goed! Al is het wel een boek waar ik echt zin aan moet hebben, nu hij soms best luguber is. Het is geen boek wat ik even lees voor het slapen gaan, haha! Ik ben namelijk nog al een dromer en neem boeken nog wel eens mee in mijn slaap. Niet heel handig bij dit verhaal ;).
 3. De eerste wereld – Marc Lommert
  Wil je een goed debuut boek lezen? Schaf dan vooral dit boek aan. Marc is een ontzettend getallenteerde schrijver! Ik ben bijna op de helft van dit boek en tot nu toe heb ik niks anders gedaan dan genieten. Dit boek is eigenlijk het boek wat ik altijd mee naar de Universiteit neem als ik bijvoorbeeld een tussenuur heb van 40 minuten, zodat ik mij niet hoef te vervelen. Als ik hem uit heb, komt er sowieso een review hiervan online! Al gaat het lezen natuurlijk wel wat langzamer, omdat ik niet elke dag tussenuren heb.
 4. De stem van de zee – Mara Li
  Deze lees ik als enige momenteel op mijn e-reader. Nu ik mijn e-reader een tijdje uitgeleend had en ik hem daarna vergat op te laden, ben ik al een tijdje bezig met dit verhaal. Ben jij gek op fantasy en geschiedeni? Dan is dit boek ook zeker een aanrader.
 5. De IJzeren Prins – Cassandra Clare
  Deel 1 van De helse creaties heb ik werkelijk verzonden. Het is een boek wat ik zonder super veel aandacht weg kan lezen en ideaal bijvoorbeeld na een lange studie dag. Het verhaal is tot nu super sterk en ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het verder gaat. Ik vermoed dat ik deze als eerst uit ga hebben, nu ik hiermee in 2 dagen al ver over de helft ben gekomen. Dit is sneller dan bij de andere boeken.  Soms heb je gewoon van die buien dat 1 boek er doorheen vliegt en je met de ander wat meer aandacht nodig hebt om het verhaal goed te kunnen volgen.
 6. Game of Thrones – George R.R. Martin
  In het engels nog wel! Man, ik heb echt lang nodig voor dit boek ben ik bang. Al ben ik gek op Fantasy dat is het probleem niet, maar ik moet regelmatig even terug lezen voor wie wie ook alweer is. Je kan natuurlijk dit ook op internet opzoeken, maar dan gaat naar mijn idee de spanning een beetje verloren en de kans op spoilers is te groot! Of ik de serie ook kijk? Nee, ik wil bewust de serie niet gaan kijken tot dat ik alle boeken heb gelezen, aangezien ik toch nog al traag ben met deze boeken heb ik ze vast niet alle 5 uit voordat deel 6 verschijnt, HAHA.

Momenteel lees ik alleen boeken die ik echt leuk vind! Dit is niet altijd het geval, maar ik lees altijd een boek uit. Dit kan soms heel lang duren als ik hem echt verschrikkelijk vind, maar het einde bereik ik altijd. Hoe ik alle verhalen uit elkaar hou? Ja geen idee, waarschijnlijk kan mijn geheugen het toch goed scheiden op eender van der manier. Wil jij graag een van deze boeken terug zien op mijn pagina? Laat dan even een reactie achter hieronder dan zal ik proberen hem sneller uit te lezen.  (En Marc, ik ga proberen zo snel mogelijk die van jou online te zetten).

Geef een reactie