Boekrecensie (18+): Cock tease – J.L. Beck

Via Facebook kon je je opgeven om een ARC te krijgen van J.L. Beck, omdat ik erg nieuwsgierig was en veel mensen enthousiast reageerden over haar eerdere werken heb ik mijzelf opgegeven. Voor je verder leest en waarschijnlijk al uit het boek kan weghalen is het een boek dat over seks gaat. Daarnaast bevat het een groot taboe en is het beeldend geschreven. Dit is dan ook de reden dat het boek (in Amerika) een 18+ rating heeft. 

Omschrijving

Carly was such a c#ck tease with her sexy curves, and sassy mouth. I should’ve known better than to kiss her, let alone want more. I mean come on’ she was my best friends daughter and hardly legal age.
Still she tempted me for far to long making my curiosity turn into obsession. Now I’m going to claim her as my own, and no one not even her father is going to keep us a part.

Verwachting

Ik verwachte een verhaal wat op basis van de omschrijving duidelijk gaat over een taboe, maar ook romantiek en sex zou bevatten. Ik hoopte dat naast het seks gedeelte ook een dieper onderliggend verhaal zou zitten, zoals vaak bij New Adult wel het geval is (al is dit eerder een erotische roman).

Recensie

Allereerst is het denk ik belangrijk te vermelden dat het een short story is. De ARC was in word en had ongeveer 75 pagina’s. Dit is iets om rekening mee te houden als je het koopt. Ik wist dit van te voren en vond dit erg prettig, het is dan ook een boek wat je snel tussendoor kan lezen. Er kunnen echter wel triggers inzitten nu er sprake is van een leeftijds verschil van ongeveer 20 jaar. Hou hier rekening mee.

In het verhaal is Carly een tiener de de vriend van haar vader verleid en hoopt seks met hem te hebben. Zoals de omschrijving aangeeft gaat Nash (de vriend dus van haar vader) er op in.  Wat ik goed vond aan dit boek is dat het snel geschreven is,  seks scenes heeft waar je het warm van krijgt. Het verhaal is snel, maar heeft weinig achtergrond informatie. Wel zie je dat ondanks het taboe, Nash het beste er van probeert te maken. Ik had zeker aan het einde graag meer diepgang gezien en geweten hoe het verder zou gaan.

Lachen: Ja, er zit zeker humor in verwerkt. Niet hard op lachen, maar gewoon een glimlach op je gezicht.
Huilen: Nee.
Spanning: Ja, er wordt naast een verhaallijn ook seksuele spanning tussen de karakters opgebouwd.
Irritaties: Dat soms diepgang miste en wat achtergrond informatie.

Beoordeling: ♥♥♥♥♥♥♥ (7/10)

Cock Tease krijgt des ondank een 7 hartjes review. Het is geen perfect verhaal, maar het leest snel en vermakelijk weg. Het taboe wat aan wordt gehaald is 1 waar ik graag over lees. Er zijn zeker verbeter punten maar voor een kort verhaal en als erotische roman klopt het gewoon.

Nogmaals de waarschuwing: Het boek is echt beeldend geschreven en kan door het leeftijdsverschil triggers bevatten. Hou hier rekening mee.

Cock Tease is als ebook te koop bij bol.com voor € 0,99.

 

Dit boek heb ik gekregen als ARC van de schrijver. Ik geef altijd een eerlijke mening over het boek. Voor het kopen via mijn Affiliatie link ontvang ik een kleine vergoeding van bol.com.

Geef een reactie