Boeken: Boektober!

IMG_7645
Doen jullie al mee aan Boektober? Dit is een ontzettend leuke uitdaging om zoveel mogelijk boeken te lezen in oktober! Beetje zoals je baard laten groeien in november of geen alcohol in oktober, etc. Alleen is dit natuurlijk veel leuker! Ik heb natuurlijk Boektober niet zelf bedacht, die eer gaat naar Dagmar (klik HIER voor meer informatie) 

Als boekenliefhebber en blogger kon ik deze actie natuurlijk niet langs mij heen laten gaan. Ik doe dan ook met veel plezier mee met Boektober! Ik twijfelde nog een beetje moet hoeveel boeken ik wil gaan lezen, omdat eind deze maand mijn tentamens weer beginnen (oh god, de tijd gaat veelte snel!)  Dus zet ik de dempel heel erg laag! Ik moet natuurlijk ook al mijn studieboeken nog doorspitten.. (helaas).

De boeken die ik wil uit lezen zijn de volgende:

  • Ik ben de Nacht van Ethan Cross
  • Stem van de Zee van Mara Li
  • De eerste wereld van Marc Lomert

Waarom deze boeken? Nou deze liggen al een tijdje half gelezen, kwart gelezen etc en het is tijd om ze uit te lezen! Ik ben nogal van alle boeken door elkaar lezen zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, dus dit is een mooie uitkomst om mij op 1 verhaal per keer te concentreren en zo door de boeken heen te gaan. Al moet ik stiekem bekennen dat ik waarschijnlijk toch wel verder lees ook in Harry Potter, want bedoel het is Harry Potter!

Ga jij ook mee doen aan Boektober? En welke boeken ga je lezen? Ik heb mij in ieder geval aangemeld op Facebook! Misschien zie ik je daar 😉

2 comments

  1. Romy says:

    Ik ben de nacht, heb je die in de volledig zwarte uitgave gekocht? Ik zag hem liggen met aan de zijkant ook zwarte pagina’s, zo leuk! En de beschrijving op de achterkant vind ik ook heel goed gedaan.. Maar al die moorden en dat bloed, is toch niets voor mij. Jammer!

Geef een reactie