Boeken: Mijn boekenkasten

Mijn blog heet natuurlijk Carina’s boekenkast, vandaag ga ik jullie dan ook mijn boekenkasten laten zien! Ik heb 4 kasten voor leesboeken en 1 kast met studieboeken! Deze laatste is natuurlijk voor jullie wat minder interessant en zal ik dan ook buitenwegen laten.  Willen jullie weten hoe mijn kasten zijn ingedeeld? Wat er ongeveer instaat? Kijk dan vooral even verder! 

Hier boven zien jullie al een foto van mijn 3 grootste kasten! Het is de nieuwe lijn Billy kasten van de ikea! Ik vind doordat de binnenkant zo donker is de boeken extra mooi overkomen. Goed in mijn kasten zit niet echt een logische volgorde op het moment, alleen heb ik alle gelezen boeken gescheiden staan van mij niet gelezen boeken en zwerven er altijd een aantal door het huis. We beginnen met vandaag met de gelezen kast.

SONY DSC

Goed dit is mijn kast vol met gelezen boeken! Hij is leger dan dat hij is geweest. Het zit namelijk zo. Deze zomer heb ik deze kasten gekregen. Hiervoor zaten al mijn boeken in 1 billykast met deuren, lagen ze overal door mijn kamer en opgestapeld op planken tot aan het plafond. Ik ben iemand die best wel veel orde nodig heeft (al ontbreekt het vaker dan het aanwezig is). Om mijzelf een beetje in bescherming te nemen heb ik toen 200 boeken weggedaan. Ja echt weg.. Paar maand daarna kreeg ik deze 3 kasten.. was natuurlijk huilen met de pet op.. Maar nu heb ik in ieder geval wel veel ruimte over!

SONY DSC

Goed de eerste plank met gelezen boeken. Hier staan deel 1 tot en met 4 van Harry Potter in het engels! Nu ik ze namelijk voor het eerst in het engels lees! Super leuk natuurlijk. En owja de illistrated editie van deel 1 en natuurlijk cookie van Shrek!

SONY DSC

De tweede plank staan verschillende boeken zoals 50shades of Grey en Grey, Haar naam was Sarah,  Ik ben de nacht etc.. De plank er onder staan natuurlik de Nederlandse versies van Harry Potter, Narnia en Shopaholic serie! Verder..? Kijk zelf maar even 😉

SONY DSC

En dan de onderste twee planken. Alleen maar series eigenlijk! haha.. De selectie, kroningen van de onderwereld, vampire academy ;)… Goed dit waren alle gelezen boeken… Nu op naar de ongelezen kant!

Dit zijn twee kasten voor ongelezen boeken! Verder heb ik er tegen over nog een smalle kast staan! Ik zal nu vooral foto’s plaatsen van de inhoudt! 😉  De meeste boeken spreken namelijk wel voor zich! 😀

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Zoals jullie waarschijnlijk wel uit de foto’s kunnen opmerken, lees ik echt allerlei soorten boeken! Van heel nieuw naar heel oud! Zo heb ik er bijvoorbeeld 2 grote sprookjes boeken in staan, waar ik steeds een stukje in lees! Net zo lang tot ze beiden uit zijn en dan kunnen ze naar de andere kast verplaatst worden!

Hoe ziet jou boeken kast er uit? En zien jullie nog boeken waar je een recensie van wilt lezen? Laat het dan vooral weten!

3 comments

  1. Tante bep says:

    Nice nice !! Al verdient Harry potter natuurlijk Zijn eigen plank ?. Vind dat echt een leuk effect, dat wit met zwart op Je planken.
    Ik Zie heel wat overeenkomende tbr Boeken zoals niccolo ammaniti en Donna tart, leuk leuk :). Ben ook wel benieuwd wat Je van pupil vind wanneer Je hem gaat lezen, is veel hype omheen maar ik kan me er niet goed een voorstel bij maken. Oehh en en game of thrones jaja dat kost wat toewijding maar oh so worth it ! Enne ruimte zat nu, dat word kringloop winkels afstruinen haha !

  2. signourney says:

    De nieuwe Billy kasten zijn inderdaad erg leuk. Wat is dat Cookie plushie ook leuk!

    Ik herken heel wat boeken. Ik zie de Verborgen Universiteit van Natalie Koch staan. Ik heb het eerste boek gelezen en vond het super. Ik moet nog steeds beginnen aan de tweede, maar ik wil die zo dicht mogelijk lezen op de release van de derde en die word steeds uitgesteld. Zucht.

Geef een reactie