Boekenfun: leven met een boekenjunk (2)

011

In vervolg op mijn eerdere artikel: Hoe je met een boekenjunk moet samenleven, volgt hier deel 2!  Er is natuurlijk al van alles behandeld, maar lang niet alles daarom komt er weer een vervolg (en hopelijk volgen er nog meer!). Deze zal vooral gericht zijn op studeren/huishouden en het uitstellen waar sommige van ons heel goed in zijn. 

♥ Accepteer dat toch echt eerst dat hoofdstuk uit moet, voor dat we de afwas gaan doen.. of stofzuigen, of opruimen of stoffen.. En dat hoofdstuk is eigenlijk gewoon het hele boek.

♥ Verstop alle boeken als er gestudeerd moet worden of iets echt moet worden gedaan.. Want al die afleiding.. Oh nog even lezen hoor.

♥ Accepteer eindeloze gesprekken over personen/karakters die je niet kent. Knik gewoon ja, nee en amen of doe tenminste alsof je geïnteresseerd bent.

♥ Voor een echte boekenjunk is het altijd tijd om te lezen, ik herhaal altijd. Dus wil je nu echt dat we wat doen? Je zult toch echt ons boek moeten afpakken *met gevaar van eigen leven*

♥ Vraag niet of dat boek nu weer echt nodig is.. het antwoord weet je toch al? JA! 😉

♥  Raak nooit met vieze vingers boeken aan.. Oh de vlekken rampzalig! Of kruimels tussen de pagina’s of een koffiekring op de kaft.. Ja, dat bezorgt ons serieus nachtmerries.

♥ Nee, een leesboek is niet het zelfde als een studieboek..Nee het is echt geen romannetje wat je zo wegleest.

♥ Te veel lezen is dat mogelijk dan? Van mij mag die televisie ook nog wel de deur uit hoor.. Of tenminste een kast er om heen met lekker veel boekenplanken.

♥ Bookboyfriends zijn heel serieus, wees gerust je wordt niet vervangen en begrijpen hoef je het al helemaal niet, maar euh… wij kwijlen wel even verder.

♥ Ja elke serie moet je compleet in je kast hebben, nee waarschijnlijk lezen we hem niet meer uit.. Dat maakt niet uit, als hij maar compleet is.

♥ Boeken moeten matchen, dus kom niet aan met excuus van je kan die wel in de goedkope uitgave kopen.. dan heb je ze toch ook? Nee. Gewoon nee. Dat ziet er niet uit. Alles moet netjes matchen en natuurlijk wel de mooiste uitgave.

♥ Om verder te gaan op die hier boven. Ja het is nodig om een hele serie opnieuw te kopen als er een mooiere uitgave uit komt. Hallo, pareltjes ♥♥♥

♥ Ja we hebben verschrikkelijke nerdy trekjes, maar daarom hou je toch zo van ons?

 

 

Geef een reactie