Fun: Blossom Books Read-a-thon!

Het is weer zo ver! De Read-a-thon van Blossom Books staat weer voor de deur. Vorig jaar was het voor het eerst, en voor mij een groot succes. Nu gaan we opnieuw van start! Wanneer? Donderdag 5 mei om 20:00 uur. Zelf sta ik op dat moment nog achter de bar te werken, maar jullie kunnen dan natuurlijk wel alvast aan de slag!

Voor ik natuurlijk mijn TBR ga delen met jullie heb ik eerst even het programma beken op de site van Blossom en voor jullie even hier onder geplaatst.

donderdag
20.00 uur  Ready, set, GO!

21.00 uur   CHALLENGE #1

vrijdag
10.00 uur CHALLENGE #2
11.30 uur SPRINT
17.00 uur CHALLENGE #3
19.30 uur SPRINT

zaterdag
10.00 uur CHALLENGE #4
11.30 uur SPRINT
17.00 uur CHALLENGE #5
19.30 uur SPRINT

zondag
10.00 uur CHALLENGE #6
11.30 uur SPRINT
17.00 uur SPRINT
19.30 uur EINDSPRINT

20.00 uur EINDE

Zoals jullie zien is het een best lang schema nog 😉 Het is in vedergeval een dikke 3 dagen vol met lezen, lezen en nog meer lezen. Het gaat vooral om het tijd maken voor lezen! Dus kan jij niet de hele dag maakt dat natuurlijk niet uit. Zoals ik al zei ben ik donderdag gewoon aan het werk op bevrijdingsfestival en ga ik daarna of vrijdag dus van start! Ik heb al een idee wat ik ongeveer wil lezen.. Benieuwd? Ik hoop de volgende boeken te lezen in de read-a-thon:

♥ Zout van de Zee van Ruta Sepetys (waar ik al in begonnen ben!)

♥ Een tweede kans van Kristi Rose

♥ De afstand tussen jou en mij van Marina gesnner

♥ Een met jou van Silvia Day

♥ The hound of bakersville van Arthur Conan Doyle

Goed, voor 3 dagen is dit nog een beste lijst? Tenminste ik vind van wel. De een is wat dikker dan de ander, maar ik heb er in ieder geval weer veel zin aan. Doen jullie ook mee aan de Read-a-thon?

4 comments

  1. Yolande says:

    Ik ga zoveel mogelijk tijd vrij maken als ik kan, maar het gaat me helaas niet lukken om mee te doen. De komende dagen staan helemaal vol gepland. Dus ik ga een poging wagen in mijn vrije uurtjes zoveel mogelijk te lezen en hopelijk lukt het dan 1 boek uit te lezen. Doe ik toch een soort van mee 🙂

Geef een reactie