Fun: Harry Potter telefoonhoesje!

12185357_1517204241937325_8501865463434333734_o

Vandaag weer iets heel tofs. Ik heb altijd moeite met het vinden van leuke telefoonhoesjes. Voorheen had ik echt een drama telefoon – Samsung Mega – maar nu heb ik een kleinere telefoon, de Sony Z2, maar echt leuke hoesjes kon ik niet vinden. Voor IPhone heb je bijvoorbeeld mega veel keus en ook heel veel boeken gerelateerd. Dit is natuurlijk ontzettend balen als je geen IPhone hebt! 

Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit op hoesjemaken.nl. Hier kan je voor ontzettend veel telefoons zelf je hoesje ontwerpen. Zoals jullie hierboven ongetwijfeld al hebben gezien, is dat dan ook wat ik heb gedaan. Ik mocht namelijk gratis een telefoon hoesje laten maken en deze testen voor jullie.

Afgelopen dinsdagavond maakte ik het hoesje. Afgelopen donderdag was hij al binnen. Dit ging echt ontzettend snel. Ik heb gekozen voor het Harry Potter thema en heb 2 afbeeldingen samengevoegd. Dit gaat echt ontzettend makkelijk via hun eigen website. Daarnaast geeft hij duidelijk aan of de foto/afbeelding zijn resolutie hoog genoeg is. Ik was al een lange tijd opzoek naar een leuk hoesje, die met boeken te maken had. Nu ik deze mogelijkheid had was ik dan ook heel blij om dit met jullie te kunnen delen. Zo kan iedereen zijn eigen fandomhoesje maken of een mooie foto van zijn favoriete boeken. Ik bedoel dan hebben we eindelijk toch eens echt keus?

Hoe het hoesje mij bevalt? Hij sluit perfect aan op mijn z2. Ik heb weleens anders gehad, dat ze er gewoon afvielen bijvoorbeeld. Het is stevig en hard plastic, waardoor de achterkant van mijn telefoon goed beschermd is. Verder heb ik voor de optie gekozen om een beschermde stikker op de voorkant te plakken. Dit tegen krassen etc.De opdruk is echt ontzettend mooi geworden.  Ik heb de Always gecombineerd met de patrionus van Harry en natuurlijk de Relieken van de dood. Ik ben er heel blij mee en ik hoop dat ik een van jullie hiermee help aan een gaaf hoesje!

Sponsored: www.hoesjemaken.nl 

One comment

Geef een reactie