Happy New Year!

SONY DSC

Allemaal een gelukkig nieuw jaar! Dat het jaar vol met mooie boeken mag zitten en geweldige films. Dat je heel veel tijd hebt om te lezen en vooral ervan geniet. Omdat het een nieuw jaar is, heb ik natuurlijk ook ‘goede’ voornemens. Of eigenlijk gewoon meer voornemens! Op leesgebied, film gebied, blog gebied en natuurlijk in het gewone leven ;). Benieuwd wat ik allemaal van plan ben? Lees dan snel even verder.

We beginnen natuurlijk maar met de boeken. Zoals jullie ongetwijfeld al mee hebben gekregen wil ik dit jaar minimaal 100 boeken lezen. Dit zijn niet zomaar 100 boeken, dit zijn 100 boeken die al in mijn kast staan. Een van de opdrachten die ik mijzelf in mijn challenge heb opgelegd, die jullie HIER kunnen vinden, is meer klassiekers lezen. Ik had de lat op elke maand 1 gelegd omdat ik er eigenlijk nog niet echt veel in mijn kast had staan.. Lees geen een. Daar heb ik momenteel alleen geen gebrek meer aan nu ik er 30 heb gekregen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ik dan natuurlijk alle 30 wil gaan lezen toch? ;)..

Verder wil ik proberen elke week minimaal 1 maar eigenlijk 2 recensies online te zetten. Ik ga denk dan ook maar een dik en dan dun boek steeds lezen  😉 Want dan moet ik wel eraan komen toch? En daarnaast heb ik gelukkig nog wat klaar staan uit 2015.

Met boeken alleen zijn we er natuurlijk nog niet, want dan zijn er nog de films. Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik Pathe ulimited. Hier maak ik in mijn ogen veel te weinig gebruik van (al valt het eigenlijk wel mee). Ik wil dan ook proberen om elke week minimaal 1x naar de bioscoop te gaan. Een avondje ontspannen moet kunnen, zelfs in de drukste periodes van het jaar. Dit betekent dat er minimaal 1 filmrecensie per week online komt en soms meerdere (indien ik naar meerdere films ga natuurlijk). Dit kunnen eigenlijk allerlei soorten films zijn.

Met betrekking tot mijn blog ben ik aan het kijken naar vaste dagen/artikelen. Deze komen altijd op die dag online en zullen wat meer regelmaat geven. Heb ik wat extra’s te melden die week dan komen er extra artikelen online! :). Het is wel de bedoeling om elke dag te bloggen en hopelijk lukt dat.

Of ik voor de rest nog goede voornemens heb? Nou, ik wil proberen nog meer te sporten dan vorig haar en hopelijk nog wat af te vallen. Nu toch eindelijk mijn bachelor diploma in ontvangst te nemen en aan mijn master te beginnen.  Verder hoop ik weer wat meer te schrijven en tekenen maar ook wat vaker buiten te zijn, omdat ik dat heerlijk vind (zelfs in de regen) maar ik het veelte weinig doe!

Heb jij nog goede voornemens dit jaar?

 

Geef een reactie