Struggles van een lezer

In the train, in style!  Love this bag so much!!  #bookish #booktube #bookstagram

Vandaag vertel ik jullie verschillende struggles, problemen ik als boekverslaafde tegenkom. Neem het vooral niet te serieus en kijk of er een paar herkent. Heb jij nog leuke aanvullingen? Laat het dan vooral weten! 

♥ Altijd, altijd extra boeken mee moeten slepen. Ik durf bijna niet meer met 1 boek op pad.. Want ik bedoel? Stel je voor dat je boek uit gaat halverwege de reis.. En wat dan?! Al die extra uren aan leestijd kwijt  *noway!* Dus hup 2 tassen, misschien nog een derde… Oh dat brugpieperniveau ligt hoog!

♥ Mensen die praten als je aan het lezen bent!! AGHH Hallo, boek voor mijn neus niet duidelijk genoeg.. KSST (blijkbaar niet want ze praten gewoon door!)

♥ Ruimte te kort.. Ik bedoel. Alle boeken moet je hebben (echt alle)! Dus volpakken die boeken kast, ooh maar een nieuwe boeken kast. Oh nog een nieuwe uitgave.. Oh  I NEED IT.

♥ Verschillende grotes. Deel 1 is ineens kleiner of groter dan deel 2.. EUH WAT? Hoe kunnen ze? Nu staan mijn boeken niet mooi gelijk.. ARGH

♥ Nog iets wat erg is: andere uitgaves. Je bent helemaal deel voor het volgende deel. Tot je horror kom je er achter: Ze hebben de uitgave veranderd. Jou mooie zwarte editie? Is nu ineens roze.. Say whut? Dat is zo absolute no go!

♥ Mensen die commentaar leveren op mijn TBR lijst.. Nee hij is niet lang, nee hij is niet onmogelijk en ja ik heb dat extra boek nodig.

♥ Altijd weer die opmerking: Lezen is toch hartstikke saai? Ik noem jou toch ook niet saai?!?!

♥ Waarom lezen als je ook de film kunt kijken? Nou omdat lezen veel beter is. Staat veel meer in weetje..

2 comments

  1. Patricia says:

    Zo herkenbaar dat boeken niet dezelfde hoogte zijn en daar geirriteerd om raken en zo ook de kleur van een serie veranderen ooo zo niet leuk kan me daar zeker aan ergeren een hele serie hetzelfde staat zo mooi

Geef een reactie