Summer reading (1)

De zomer is eindelijk hier(nouja de vakantie dan)! En dat betekent dat het tijd is voor Summer reading. Elke week zet ik 3 boeken (of series) hierin de spotlight. Vakantie betekent tijd voor lezen toch? En hopelijk kan ik jullie zo wat inspiratie geven over wat te lezen deze zomer (of natuurlijk komende winter!). Niet alle boeken zal ik zelf al hebben gelezen, soms zijn er ook boeken bij die ik nog héél graag wil gaan lezen! Tijd voor de eerste editie. 

Soulmates – Joss Stirling 

Oké, ik was laat met deze boeken. Heel laat, maar inmiddels heb ik ze de eerste 3 die zijn uitgegeven door BlossomBooks gelezen. Het zijn heerlijke must reads. Ze zijn luchtig, maar zitten vol spanning en romantiek. Want bedoel de titel verraad het toch al? Wie wil nu niet zijn Soulmate vinden?! De nieuwe edities zijn echt schitterend en maar € 15,00 per boek! Bedoel dat is een koopje toch?

In het kort: De soulmates serie gaat over de Bennedict broers en eigenlijk hun zoektocht naar ware liefde. Je leest het niet vanuit de broer maar steeds vanuit een van de meiden. De eerste drie verhalen gaan over Sky, Phoenix en Crystal. Het zit vol spanning, liefde, romantiek maar ook hele serieuze problemen. Allemaal zijn het Sevants en hebben ze een bijzondere gave.

Extra reden om deze boeken nu te kopen? Nou dan worden de overige delen misschien ook nog vertaald. Soulmates moet gewoon Nederland gaan veroveren. Helpen jullie mee?

Voor jou – JoJo Moyes

Volgens bij ben ik een van de weinigen die dit boek nog niet heeft gelezen? Ik wil hem in ieder geval heel graag lezen. Eigenlijk heb ik vals gespeeld, want de film heb ik wel al gezien. Voor jou is een hart verscheurende roman, als ik de recensies moet geloven. Het is misschien geen boek wa je moet lezen aan het zwembad, maar hé, zomer in Nederland kent ook veel regen toch? Dus perfect voor een regenachtige dag, met een grote kop thee en voor de liefhebbers een lekker stuk chocolade.

In het kort: Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Lux series – Jennifer L. Armentrout. 

Oké, sorry Nederlandse lezers. Deze serie is helaas nog niet vertaald (YOEHOE uitgevers grijp je kans!!), maar is zo geweldig. Gelukkig zijn ze goed te doen in het engels en lezen ze makkelijk weg. Waarom juist nu lezen? Omdat je ze echt gewoon niet kan wegleggen. Ik moest en zou verder lezen. Nu het een best grote serie is (als in 5 boeken, heb je nu alle tijd om ze heerlijk achter elkaar te kunnen lezen en verliefd te worden op Deamon!!! 😉 Het is een love story, maar niet super standaard! Iets met aliens, kwaad en een echte boeken nerd/blogger. Just love it!

In het kort: There’s an alien next door. And with his looming height and eerie green eyes, he’s hot…until he opens his mouth. He’s infuriating. Arrogant. Stab-worthy. But when a stranger attacks me and Daemon literally freezes time with a wave of his hand, he marks me. Turns out he has a galaxy of enemies wanting to steal his abilities and the only way I’m getting out of this alive is by sticking close to him until my alien mojo fades. If I don’t kill him first, that is.

Dit waren de eerste 3 tips. Welke boeken moet ik volgens jou echt deze zomer gaan lezen?

Voor het kopen via mijn links bij bol.com ontvang ik een kleine bijdrage.

Geef een reactie