Reading Challenge #6/7

Hoogtijd voor een nieuwe update, aangezien we nog steeds achter lopen. Het is alweer tijd voor juni en juli. Over de helft van het jaar (inmiddels nog naar 2,4 maand!) en langzaam begint mijn reading flow te verminderen. Dit vooral omdat ik in juni ben begonnen met nieuw werk (fulltime) en mijn tentamens natuurlijk. Dit betekent alleen niet dat ik niets gelezen heb. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Juni

Juni was de maand dat ik naar Berlijn ging, mijn nieuwe baan begon en tentamens maakte. Geen geweldige maand voor lezen, zou je denken. Toch wist ik 7 boeken uit te lezen, wat mij nog steeds verbaasd.  Ik begon met een boek van RARE17 berlin; The care and feeding of stray vampires van Molly Harper omdat ik dacht dat dit deel één was, maar achteraf bleek dit deel 2 te zijn (oeps!). Ik las het ebook en heb echt ontzettend genoten van het verhaal. Zodra ik deel 1 heb gelezen, komt van beide een recensie online! Beide heb ik inmiddels gesigneerd in mijn kast staan ♥.

Het tweede boek wat ik las was Wild van Adriane Leigh, dit vooral omdat ik met haar samen zou gaan werken op RARE17 (hallo assistent!) en dit bleek een van mijn beste keuzes ooit. Niet alleen is Adriane super lief en gezellig, ik werd verliefd op haar schrijf stijl! Wild series bestaat uit 3 boeken, ik heb inmiddels alle 3 en kan niet wachten tot dat ik voldoende tijd heb om ze allemaal te gaan lezen.  Ook het derde boek is er een van een RARE17 schrijfster namelijk: The Pact van Karina Halle. Toen ik haar naam zag staan wilde ik hem vooral lezen omdat we beiden bijna de zelfde naam hebben. Toen ik eenmaal begon kon ik ook voor dit boek niet stoppen met lezen en ben ik super blij dat ik ook dit boek heb laten kunnen signeren in Berlijn.

Ik heb deze maand niet alleen maar RARE boeken gelezen, mijn 4e boek was Some else’s fairytale van E.M. Tippets, welke ik gratis tegen kwam op Amazon.nl. Wel  weer een romance boek, maar totaal anders dan verwacht! Het is niet een boek wat je echt blij blijft, aangezien ik 0,0 nog weet van het verhaal. Sommige boeken zijn gewoon heerlijk om tussen door te lezen.  Het 5e boek dat ik las was Tapping the billionaire  van Max Monroe omdat ik verschillende mensen (lees een halve Facebook groep) uit het dak zag gaan dat ze ergens gingen signeren. Max Monroe is blijkbaar een duo en niemand weet wie ze zijn? Dus hoogtijd om te kijken waarom mensen zo fan zijn van de boeken toch? En na het lezen begreep ik het helemaal! Daarna las ik boek 6 en boek 7 namelijk Tears of Tess en de Bonus epilogue van Pepper Winters. Hoe ik aan deze kwam, weet ik niet meer, wel heb ik ontzettend genoten an het verhaal en moest ik na Tears of Tess echt meer lezen. Tikkeltje verslavend 😉

Juli

In de maand juli las ik weer iets meer, maar vooral omdat ik een verslaving ontwikkelde met betrekking tot 1 schrijver. In juli las ik 11 boeken en begon ik met Consequences van Aleatha Romig. Een boek wat ik gratis tegen kwam op Amazon en welke verbazingwekkend goed was. Zonder verwachtingen een boek ingaan blijft toch mijn favoriet. Daarna las ik Can’t you see van Dawn L. Chiletz, het derde boek wat ik van haar lees en even goed. Het boek is een echte mindfuck en een aanrader als je beetje van thrillers/psychologische thrillers houdt. Toen begon ik aan Atheist who kneel and pray van Tarryn Fisher, eindelijk een nieuw boek na Bad Mommy! Eerlijk is eerlijk, ik vond het een heel goed boek, maar toch vond ik bad mommy beter!

Door de eerste 3 boeken vloog ik, maar de rest nog meer. Ik kreeg namelijk een nieuwe verslaving er bij. De serie van C.M. Owens, ik moest ze gewoon verder lezen.  Ik heb namelijk de hele serie  Sterling shore van C.M. Owens heb gelezen deels in juli en laatste deel in augustus. JA echt, een hele serie heb ik bijna achter elkaar doorgelezen. Nu zijn het niet de moeilijkste boeken om te lezen, maar zeker zeer vermakelijk en je kan niet anders dan verliefd worden op de karakters! De titels op volgorde zijn: hooked on the game (letterlijk hooked!), Tagged & Ashed, Kade’s game, The sterling boys, Loving war, Breaking even en A redo! Als je een makkelijke maar heerlijke romance wil lezen, over een grote vrienden groep, dan raad  ik deze serie zeker aan! En als laatste en 11e boek (eigenlijk las ik hem als 5e boek maar dat terzijde) las ik Percy Jackson and the lightning thief van Rick Riordan, heeft dit boek een verdere uitleg nodig? Ik ben benieuwd wat de rest van de serie gaat brengen (nu vandaag, ben ik nog steeds niet door boek 2 heen. Oeps!

Als jullie tot het einde zijn gebleven, hieronder enkele links naar bovenstaande boeken via bol.com.

 

Dit gaat om een eigen(gratis/gekochte) exemplaren. Mijn recensies zijn altijd gebasseerd op mijn eigen mening. Voor het kopen via mijn affiliatie link ontvang ik een kleine vergoeding van bol.com.

Geef een reactie