Natalie Koch van de Verborgen Universiteit

Afgelopen zondag  zat ik al op tijd in de trein richting Amersfoort. Waarom? Omdat Natalie Koch daar was die dag bij Boekhandel Veenendaal. Super leuk natuurlijk, want nu kon ik de boeken laten signeren! De boeken zelf moet ik nog wel lezen, maar de handtekening heb ik alvast ;). Ze stonden al een tijdje in mijn boekenkast, deel 3 kwam eindelijk uit dit jaar, maar gelezen had ik ze nog niet. Ik wachtte eerst tot deel 3 verscheen, wat nu het geval is (Yay!). Dus zodra ik mijn recensie exemplaren uit heb, ga ik deze drie maar eens verslinden! 

Het begon allemaal moeizaam. De dag ervoor was mijn vriend jarig en ik lag veelte laat in bed en moest er veelte vroeg naar weinig slaap weer uit. Maar wie wat wilt moet wat toch? Anyways, ik was op tijd klaar.. Maar toen?! Waar zijn mijn sleutels? Waar?? Die waren dus verstopt? geen idee, maar ik had ze  in ieder geval niet achter een lading Goed, op richting de trein rennen! Letterlijk want ik had nog 8 minuten toen ik van huis ging en het is ongeveer 8 minuten lopen. Het laatste stuk over het station legde ik dan ook echt rennend af. Wat was ik blij dat ik eenmaal zat! Het zou een lange treinreis worden, want tussen Assen en Hoogeveen reden bussen ivm werkzaamheden dus ik besloot via Leeuwarden te gaan om vertraging op de heenweg al te voorkomen.

Goed op Amersfoort had ik met de lieve Liz afgesproken van Pluizenbol.nl! Zeker even op haar blog kijken. Samen gingen we lopend naar boekhandel Veenendaal. We verwachtte eigenlijk weinig mensen, omdat ik tenminste er bijna niemand over had gehoord, maar alsnog waren er redelijk wat mensen die zich in de winkel hadden verzameld. Zo kwamen we onder andere Emmy tegen! Altijd leuk een andere blogger tegen komen :). In ieder geval stond er een lief tafeltje achter in de winkel, waar we ons konden gaan verzamelen. Het begon met een kort interview met Mabel, een stuk voorlezen door Natalie zelf, waarna we over gingen tot het handtekeningen zetten! Altijd goed natuurlijk ;).

Wat ik zo leuk vond aan het interview was, dat duidelijk Natalie haar liefde voor muziek naar voren kwam. Volgens Mabel, die echt een geschikt is al boekenverkoper, las het boek ook als muziek en kon je merken hoe belangrijke rol het door eigenlijk de hele serie het speelt. Hier ben ik dus ontzettend benieuwd naar! Nadat we onze handtekening hadden hebben we nog een tijd met uitgeverij Q staan praten, wat overigens erg gezellig was. Toen was het tijd daar dat we weer richting het station gingen, om de trein en bus te halen!

Terug weg was super super druk in de treinen heb helaas weinig kunnen lezen, maar mij wel vermaakt. Ik zat namelijk met 5 kleine kinderen in de rij en die wilden voorgelezen worden! Super leuk natuurlijk 🙂 De moeder had verschillende boekjes mee (en al hou ik niet zo van kinderen, voorlezen doe ik graag!).

Geef een reactie