Challenge 2016 update!

Challenge 2016

Wauw, het is alweer even geleden dat ik een challenge update heb geplaatst. Ik moet mij bijna schamen. Mijn eigen challenge zit er niet meer in ben ik bang. Doordat ik ziek ben geweest en wat andere omstandigheden was het voor mij niet meer te doen. Natuurlijk blijf ik wel bezig met mijn goodreadschallenge en gaat het daar wel ontzettend goed mee! Voor nu ga ik jullie een update geven van hoe ver ik ben en waar ik ongeveer sta! 

Goed ik begin met mijn eigen reading challenge. Dit was in begin februari. Hoe ver ik nu ben? Ik heb een aanrader van een vriend gelezen in februari en een klassieker (The Pearl). In maart las ik wel een roman van een Nederlandse schrijver, maar geen klassieker (faal 1, haha). April las ik geen boek wat zich afspeelde in Rusland (maar komt er nu wel één aan The Crown’s Game) en eveneens geen klassieker. Inmiddels zijn we al in eind mei, maar heb ik nog geen klassieker weer gelezen (ligt wel al klaar) en moet ik nog op zoek naar een boek met een vogel, dat moet wel lukken!

De extra challenges is dus klassieker 2/12 en een boek dat je in een dag uitleest (meerdere al inmiddels), dus daar mag ik ook nog even aan trekken. Gosh, ik ben hier echt waardeloos in geweest de afgelopen maanden. Excuus: Ja en nee, ik had ontzettend veel stress, ontzettend veel school dingen te regelen, o.a. mijn master toelating die is verzonden (AAH over paar weken uitslag!!) en uiteindelijk lag ik vorige week in het ziekenhuis.

Aangezien ik het nu niet meer per maand kan vervullen, wil ik het de komende 2 maanden gaan inhalen. Ik kan het niet meer redden in alleen mei en pak ook een deel van juni er bij. Waarom? Omdat ik in juni nog 1 tentamen heb, waar ik nu ook nog heel hard mee bezig moet, helaas. Als ik die heb gehaald kan ik een mondeling aanvragen voor mijn laatste vak en dan is het maar duimen dat ik die krijg. Hopelijk kan ik dan eindelijk zeggen: ik heb mijn bachelor diploma met meer dan 200 studiepunten.. Muhahaha.

Hoe het gaat met mijn algemene reading challenge? Nou die gaat eigenlijk heel erg goed. Ja echt, ik loop gewoon voor op dit moment. Wat wel heel erg handig is met de aankomende tentamens. Hoeveel boeken ik dan heb gelezen? Nou 46/100, waarbij ik eerlijk moet zeggen dat dus 12 van de callander girl ebooks bij zitten. Die zijn niet super dik, maar hé, 12 ebooks is 12 ebooks toch? Maakt niet uit dat ze nu ook in bundels uitkomen! Waar ik vooral benieuwd naar ben is wel boek, boek 50 gaat worden. Waarom? Nou dan zijn we toch echt op de helft.

Goed genoeg excuses nu en updates. Tijd om mijn Challenge foto te gaan updaten en jullie volgende maand (bijna dus al) op de hoogte gaan stellen hoe het verder is verlopen.

Hoe gaat het met jullie Challenges? Loop je voor, loop je achter en ben je er net zo slecht in als mij? Laat mij het weten 😉

2 comments

  1. Saartje says:

    Ik doe niet echt mee aan challenges. Ik hou mij daar dan toch weer niet aan. En je gezondheid en je schoolwerk zouden altijd moeten voorgaan op je reading challenge. Veel succes met de master!

  2. Annemieke says:

    Dikke duimen voor je master. 😉 Maar dat komt vast wel goed.

    Ach ja, die challenges. De goodreads challenge is altijd de makkelijkste om mee bezig te zijn want lezen doen we toch wel. Ik had een top 16 van boeken gemaakt die ik dit jaar eindelijk wilde gaan lezen, maar ik heb er nog geen een van opgepakt. Oops.

Geef een reactie