Challenge: Januari (2)

Challenge 2016

Vandaag de eerste echte challenge update!  Januari is inmiddels voorbij en jullie zijn vast benieuwd of ik op schema loop. Naast bovenstaande uitdaging heb ik een doel van 100 boeken lezen in 2016 en het hele jaar mag ik geen boeken kopen van mijn eigen geld! Goed we zijn inmiddels al op 1/12e van het jaar, januari is voorbij gevlogen! 

Ik begin met mijn koopverbod. Ik kan vol trots zeggen dat ik in heel januari geen boeken heb gekocht. Wel heb ik verschillende boeken gekregen (YAY), welke laat ik jullie later deze week weten. Dit deel van de challenge gaat dus goed. Wel is dit het moeilijkste deel van de challenge, want euh.. Ja ik kom elke dag langs een boekhandel (die nu uitverkoop heeft 70%!!) en tot nu toe ben ik elke dag nog sterk genoeg geweest om door te lopen. De maand Februari wordt wat moeilijk nu ik waarschijnlijk naar 2 events ga!  Oh… *be strong* daarnaast heb ik wel een boekenbon van 10 euro gekregen.. Dus ik heb een noodoplossing.

Op 6 januari las ik in 1 dag het boek van Jen Minkman uit. De recensie is gisteren online gekomen en klik hier om deze te lezen. Het is zeker een aanrader! Ik las hem in één dag uit en  kon gewoon niet stoppen met lezen. Als tweede boek las ik De tweede verdachte van Heather Lewis, dit was de januari challenge.. Een thriller van een schrijver die je niet kent.  Ook hiervan is al een recensie verschenen (klik).  Als derde boek las ik op 25 januari Het leven van een ander van Katie Dale. Deze recensie komt later deze week online. Daarnaast moet ik natuurlijk elke maand een klassieker lezen. Op de valreep (31 december) las ik Alice’s adventure’s in Wonderland and Trough the Looking-Glass uit! Ook hiervan komt nog een recensie online. Alleen al om die schitterende kaft te kunnen laten zien.

Het totaal aantal boeken deze maand komt dus op 4, dit moet nog wel een heel stuk omhoog wil ik 100 boeken dit jaar lezen, maar dat komt mede door mijn tentamens. Momenteel zijn mijn colleges weer begonnen en heb ik weer iets meer tijd. Ik bedoel moet alsnog wel studeren maar niet meer de hele dag en avond ;). Hoe ver ik nu met mijn challenge ben? Kijk even het plaatje hier onder! Mijn klassiekers staan op 1/12 en  in totaal 4/100!

Challenge 2016

 

 

Geef een reactie