Filmrecensie: Daddy’s home

Laatst was ik naar de film Daddy’s Home. Een komedie en gelachen heb ik dan ook.  De trailer alleen is al ontzettend leuk en ik was dan ook ontzettend benieuwd naar de film zelf. Een lach film is altijd goed toch?

Pathé geeft de volgende korte omschrijving:

Een rustige goedaardige man wil de beste stiefvader zijn voor de twee kinderen van zijn vrouw. Maar dan arriveert de echte vader…De echte vader, die het niet zo nauw neemt en aan alles maling heeft komt in beeld. Wat volgt is een strijd om de kinderen tussen de twee vaders.

Verwachtingen:

Ja, wat voor verwachtingen heb je nu bij zo film? Nou ik verwachte dat hij grappig was en even heerlijk te ontspannen (heb hem namelijk met mijn tentamens gekeken). De trailer was al super grappig en ik verwacht dan natuurlijk dat de film nog grappiger wordt. Verder had ik eigenlijk weinig verwachtingen, haha!

Recensie:

Allereerst: Ik heb gelachen, ontzettend gelachen. Daddy’s home is echt een geweldige film. Constant zitten er vormen van humor in en je wil echt weten wie er nu gaat winnen. De echte papa? Of de stiefvader die alles voor zijn stiefkinderen over heeft? Beide personages staan gigantisch in contrast met elkaar en ik had dan ook meerdere keren  gewoon medelijden met de stiefvader. Hij probeert alles goed te houden terwijl de echte vader als een wilde er tussendoor komt.

De zaal lag regelmatig dubbel van het lachen, dat is altijd een goed teken toch? Al met al heb ik ontzettend genoten, maar het was natuurlijk geen top film.

Gelachen: Ja! Gelukkig wel, anders is het geen komedie toch?
Huilen: Nee.
Spanning: Niet echt. Je wilt wel weten welke vader ‘wint’, maar daar houdt het ook wel mee op.
Irritaties: Nee.

Beoordeling: ★★★★★★★☆☆☆ (7/10)

Deze vond ik erg lastig! Waarom? Omdat het zeker geen slechte film is, hij is ontzettend grappig, maar ook weer niet super goed als bijvoorbeeld The revenant. Ik zit dan echt van hmm wordt het een 6? Of toch een 7? Omgerekend 3 of 3,5 ster dus! Ik denk juist omdat hij echt heel komisch is en ik heb gelachen dat hij toch de 7 sterren verdient. Nee, het is geen oscarwaardige film, maar heb wel ontzettend genoten en vergat even alle stress van de tentamens!

Wil jij dus echt een komische film zien? Even ontspannen en genieten? Ga dan vooral naar Daddy’s home. Natuurlijk nog leuker omdat hij geschikt is voor het hele gezin. En het einde? Dat moet je gewoon zien 😉

Informatie: 2016 || komedie || 6+ || 96 minuten || Regisseur: Sean Anders

Geef een reactie