Filmrecensie: The Intern.

Goed, alleen al de trailer is hilarisch toch? Senioren stageplekken? Hoe bedenken ze het. Ik zat dan ook echt te wachten op deze film en gisteren kon ik er eindelijk heen! Benieuwd of ik hem echt zo leuk vond? Lees dan even verder! 🙂 

Oscar winnaars Robert De Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) en Anne Hathaway (Les Misérables, The Devil Wears Prada) zijn samen te zien in de nieuwe bioscoopfilm The Intern van Warner Bros Pictures.

In The Intern , speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Informatie:

Jaar: 2015
Land: Amerika
Genre: Komedie
Leeftijd: AL
Tijd: 121 min
Regisseur: Nancy Meyers

Recensie:

Zoals jullie al konden lezen had ik hoge verwachtingen van deze film en ik kan eerlijk zeggen: Hij heeft ze allemaal waargemaakt! Je hebt de hardwerkende moeder, de thuisblijvende vader met de dochter, de moeder die niet werken en haten, het nieuwe online bedrijf, de lieve ‘opa’ (hier intern) waarvan iedereen houdt, een stel nerds en een overspannen secretaresse.

Het is onmogelijk om niet stiekem van Ben Wittaker te gaan houden. Hij komt binnen als intern, maar verrovert het hart van alle mensen die er werken al duurt het bij Jules wat langer. Je ziet hoe Jules struggeld met haar bedrijf en het alleen aan de top staan en tegelijk iedereen gelukkig te houden, terwijl Ben langzaam zijn leven weer opbouwt.

De hele film zit vol grappige momenten, dit doet er niet vanaf dat er voldoende diepgang in het verhaal zit en er echt is wordt verteld. Want wil iedereen niet graag belangrijk zijn op zijn of haar eigen manier? Iets bijdragen aan de samenleving? Naast dat het dus een geweldig sterke komedie is, is er een goede serieus verhaallijn terug te vinden.

Gelachen: Ja! Er zit veel humor in de film (mag ook wel het blijft natuurlijk een comedie).
Huilen: Nee, gelukkig niet ;).
Spanning: Meh! Er zit wel een beetje drama in, maar geen echte spanning.
Irritaties: Nee, heb de hele film genoten van het verhaal.  Oké, ik kon de mensen die voor mij zaten stiekem wel wat aan doen ;).

Overal: ★★★★★★★★★☆ (9/10)

Het een sterke komedie, welke goed geacteerd is. Wil jij een sterk verhaal zien? Een karakter hebben om verliefd op te worden en hoop lachen? Dan is The Intern zeker een film voor jou!

Geef een reactie