The Shadowhunters! (aflevering 1)

Oh yes please!! Some relaxing for my exam  #bookaddict #tmi #ilovethis

Vannacht ging in Amerika de TV serie The Shadowhunters in primiere, gelukkig kunnen mensen met netflix deze vandaag al kijken en dat is dan ook wat ik heb gedaan! De serie is gebaseerd op de boeken van Cassandra Clare, The Mortal instruments. Dit is een van mijn favoriete series, dus ik moest en zal hem kijken! Benieuwd wat ik er van vond? Lees even verder!

Goed de boekenserie is geweldig goed, dus de standaard was hoog. Ik had al verschillende voorstukjes gekeken en ik wist nog niet zo goed wat ik er van moest vinden. Nu ik de eerste aflevering heb gekeken: WAUW!! Het is een lowbudget serie en hij lijkt totaal niet op het boek (echt niet), maar WAUW. Ik ben verliefd 😉 Ja nu al.. haha.  Het verhaal wijkt helaas heel veel af van de boeken, maar toch pakte het mij vanaf het eerste moment.

Clary, Jace, Simon, Alec, Issabel, Luke en alle andere personages komen er nog in voor. Clary wordt 18 en gaat uit met Simon.  Het verhaal begint dus het zelfde, alleen daarna veranderd alles heel snel. In het begin was ik bang dat de specialeffects te goedkoop zouden lijken, maar tot nu toe valt het mee. Ik heb geloof ik 2 gezien waar ik echt dacht NEE, maar verder kloppen de lichtgevende zwaarden, de rune’s etc allemaal.  Ik bedoel, het zwaard hoort licht te geven, daar kan je moeilijk wat aan veranderen toch? De spanning wordt goed opgebouwd en ik ben ontzettend benieuwd wat er in aflevering 2 gaat gebeuren. Ik denk dat dit zomaar eens een heel verslavende serie gaat worden!

Ik ben heel benieuwd hoe deze serie zich verder gaat ontwikkelen, zeker omdat ze al behoorlijk van het boek zijn afgeweken. Of ik blijf kijken? JA! Ik kan nu al niet meer wachten op de volgende aflevering.. en.. eeuw.. jaa Jace die is gewoon heel fijn om naar te kijken ;).. En hebben jullie al gekeken? en wat vinden jullie ervan??

2 comments

Geef een reactie