Bloggen en inspiratie

aaaa

Voor bloggen heb je inspiratie nodig en helaas is die inspiratie soms ver te zoeken. Vandaag is zo dag. Ik wilde niet nog direct een filmrecensie online gooien. Ik bedoel, twee dagen achter elkaar? Dat is wel iets te veel van het goede. Vandaag is het dan ook weer tijd voor een lijstje. Waar dit geweldige lijstje over gaat? Nou over bloggen en inspiratie en alles wat daar mee samen hangt. Benieuwd? Lees vooral even verder! 

♥ Rondneuzen op het internet. Pintrest, instagram, nieuwssite, andere blogs. Is er ergens nog een feitje te vinden waar ik nog niet over geschreven heb? Een grappig plaatje dat mij op ideeën brengt? Zoeken maar!

♥ Kijken tussen de boeken die ik al gelezen heb. Is ergens nog een waar ik geen recensie over geschreven heb? Of heb ik toevallig alweer een boek uit? Of bijna? Snel doorlezen dus. Nachtje doorhalen of wekker maar een uurtje eerder (ja mensen ik doe dit echt).

♥ Mijn eigen blog 100x bekijken. Kan ik ergens nog een vervolg artikel op maken? Nog iets wat ik niet geheel uitgebreid heb behandeld.

♥ Uitstellen. Oh hier ben ik zo goed in. Gewoon doelloos andere dingen gaan doen. Er niet aan willen denken, het ontkennen, het niet willen zien en vooral niks willen doen. *kruipt onder een warm dekentje*

♥ 10 regels typen en weer wissen, weer wat typen en weer wissen. Gewoon eigenlijk onzin typen en weer wissen.

♥ Naar een leeg scherm staren, heel erg staren en nog meer staren. Haalt een kopje thee en gaat weer verder staren. Oh zo veel uren verspilt aan het staren naar een leegscherm.

♥ Meme’s opzoeken over lezen, babys kijken die lachen, katten die vallen, de duistere kant van youtube ontdekken? Ik doe het allemaal als ik geen inspiratie heb. Uren over Facebook scrollen is btw ook een van de dingen die ik graag doe.

♥ Met mijn hoofd tegen de muur slaan (in gedachten mensen, in gedachten wees niet bang). Het ene moment stroomt mijn hoofd over van ideeën, het andere moment klinkt er een echo…

♥ Opzoek in al mijn notitie boekjes, papieren en puinzooi. Had ik niet nog ergens dat gouden idee van vorige week opgeschreven? Moet toch nog wel iets zijn wat ik niet gebruikt heb?

♥ Opruimen, opruimen en nog meer opruimen. Ik ben nog al een chaotisch persoon af en toe. Dus dan ga ik maar opruimen en nog meer opruimen en nog meer opruimen. Tot alles weer perfect is (als ik moet leren ben ik hier BTW nog beter in), maar als ik dan klaar ben heb ik nog geen idee en beginnen we weer van vooraf aan.

 

Bloggen is natuurlijk heel leuk, maar dat inspiratie opdoen soms… Pff… Hoe kom jij aan jou inspiratie?

 

Geef een reactie