Event: Julie Kagawa.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver! Julie Kagawa in Eindhoven. Ik keek er al een lange tijd naar uit en wist niet zeker of ik het ging redden, maar uiteindelijk zat ik zaterdag ochtend om 08:15 al in de trein vanuit Groningen! Het was vroeg maar zeker de moeite waard. Aangezien ik de vorige keer dat ze in Nederland was er helaas niet bij kon zijn. Nu dus de perfecte kans. Je mocht twee boeken laten signeren, het liefst liet ik de Bloedband serie signeren alleen lag deze nog bij een vriendin. Uiteindelijk ben ik dan ook voor de Talon-serie gegaan. 

In Den Bosch stapten Liz en Marielle op, twee blog vriendinnetjes (klik op hun namen voor hun blog) en waren we zo in Eindhoven. Ondertussen wisselden we wat spullen uit. Ik had voor hun nog handtekeningen van Colleen Hoover, voor Liz de bullet journal van Blossom en zij voor mij deel 3 van de Talon serie! Daar zag ik nog wat andere vriendinnen van mij en vertrokken we richting Van Piere. Eenmaal daar aangekomen was het nog ontzettend rustig en hebben we nog even rustig rond gekeken in de winkel. Toen kwam ik tot de conclusie dat Percy Jackson in de aanbieding was (3=2 op de engelse titels) en moest ik ze gewoon hebben, maar koopverbod. Damme. Uiteindelijk mijn vriend zover geregen dat hij ze betaald (muhaha).

We gingen al op tijd in de rij staan en ben blij dat we dat hebben gedaan, want het was ontzettend druk! Ze verwachte rond de 100 fans dus dat zijn er nog al wat. Na wat leuke vragen van Emmy en uit het publiek kon het signeren beginnen. Twee boeken per persoon en nog een foto, dat duurt even. Geduldig wachtte we af en waren we dan eindelijk aan de beurt. Julie was ontzettend vriendelijk en vroeg hoe het ging etc. en maakte met iedereen een klein praatje. Dit vond ik echt ontzettend leuk. Daarna tijd voor een foto! Ik had speciaal gevraagd of ik om de tafel heen mocht lopen voor een foto in plaats van over de tafel heen te doen en dat mocht! (YES!)

Foto:

Handtekening:

Daarna zijn we met een groepje nog wat gaan eten bij de Subway en ging ik weer drie uur lang treinen richting Groningen!

 

This entry was posted in Fun.

Geef een reactie