Fun: Leuke uitgevers!

banners

Er zijn natuurlijk ontzettend veel uitgevers van boeken in Nederland, maar sommigen vallen net iets meer op dan anderen! Daarom heb ik voor jullie 3 super leuke uitgevers (in willekeurige volgorde) op een rijtje gezet. Waarom ze zo leuk zijn? Nou dan moet je toch echt even verder klikken! Ik neem aan dat jullie de meesten al volgen  op Facebook, maar mocht dat niet het geval zijn.. Volg ze dan snel! 

Blossom Books

Waarom Blossom books zo leuk is? Ze hebben als eerst een ontzettend leuk team, die goed met socialmedia om kan gaan. Er verschijnen dagelijks leuke posts online op Facebook, ze hebben een ontzettend mooie site. Hier vindt je naast informatie over de boeken, ook nog eens heel veel extra’s. Daarnaast hebben ze een super leuke interactie met hun fans! Ze reageren vaak ontzettend leuk en zijn snel in het beantwoorden van vragen. Natuurlijk hebben ze ook geweldig leuke Events!!! Zoals bijvoorbeeld het Leigh Bardugo event, maar ook leuke read-a-longs! en zo is het momenteel Silver week! (helaas heb ik zelf deze serie nog niet gelezen). Ze maken schitterende boeken?! Hallo, kijk de Vrees me serie alleen al <3 ultieme liefde voor die kaften!  Owja en vergeet het Yalfest niet in april, wie zie ik daar??

Verder zijn er natuurlijk nog alle leuke non-boeken spullen! Zoals mokken, maar ook tasjes en veel meer 😉 Ik wil nog zo graag een stempelset van Blossom Books, en oh nog zoveel boeken! Zoals alle van Leigh Bardugo.. En en en.. Oké nee die lijst zou te lang worden 😉 Je kan je nu ook bij hen aanmelden voor ambassadeurschap! Super leuk!

Storm publishers

Storm publishers bestaat nog niet zo heel lang, maar knokken al hard aan de weg naar wereld verovering! Nu zijn de medewerkers dan ook echt ontzettend leuk! Bij de boekpresentatie van Stem van de Zee, kwam ik voor het eerst ‘echt’ in aanraking met Natascha. Het was ontzettend goed geregeld en ontzettend gezellig. Daarnaast heeft Storm gemeen met Blossom books dat ze ontzettend sterk zijn op social media! De leukste acties komen voorbij en de leukste post. Ze reageren snel op vragen, verzinnen originele dingen en zijn echt betrokken bij de lezers! (groot pluspunt natuurlijk!)

Ook bij Storm vindt je naast leuke boeken (en die hebben ze echt) ontzettend veel leuke non-boeken spullen. Ze hebben zelfs een speciale shop ;).  Dat shirt: book nerd.. Die komt echt nog wel een keer in mijn kast te hangen! Ook bij storm kan je je aanmelden voor ambassadeurschap!

Clavis Books – Young adults

Ook deze uitgever is zeker het volgen waard. Ze hebben een ontzettend leuke lijst aan boeken, maar dat niet alleen. Op hun Facebook pagina komen regelmatig leuke post voorbij, met quotes  van hun boeken.. maar ook leuke berichten over schrijvers, informatie en natuurlijk winacties! Zo hebben ze er momenteel een lopen waarbij je via Pintrest een boek kunt winnen! Hoe vet?! Is weer een keer wat anders dan Facebook of Instagram! Daarnaast geven ze ook beginnende bloggers een goede kans, wat ik ontzettend leuk vind natuurlijk 😉

Daarnaast hebben ze natuurlijk ontzettend leuke boeken, en vooral mooie ook. Kijk alleen al naar de vertalingen van Ransom Riggs, die zijn zo mooi en ook nog eens hardcover!! 😉 Het is dat ik ze al in het engels heb maar anders..

 

*Deze blog is op geen enkele wijze gesponsord, ik ben gewoon echt fan van deze 3 uitgevers* 

Geef een reactie