Workshop wand making!

Vorige week donderdag was het eindelijk zover! Wat ik ging doen? Ik had samen met mijn vriendin Mandy een workshop wand making. Ja een toverstof maken dus zoals bijvoorbeeld voorkomt in de boeken van Harry Potter. Al een geruime tijd keek ik hierna uit dus ik was dan ook ontzettend benieuwd!

Om half 7 moesten we bij The Fantasy Shop in Groningen zijn (deze winkel is echt een aanrader, klik HIER voor hun site). Eenmaal aangekomen (okΓ©, stiekem is het nog geen 1,5km lopen) waren er al meerdere mensen aanwezig die ook voor de workshop kwamen. Voor we gingen beginnen, konden we eerst nog even rustig rond kijken. In de winkel kun je echt van alles vinden. Zoals bijvoorbeeld fantasy boeken, maar ook allemaal leuke spullen van Dokter Who, Harry Potter en Lord of the Rings.

Achter in de winkel was een grote tafel opgezet, waar we met zijn alle konden gaan zitten en aan de slag konden gaan. Verder stond er nog drinken klaar en wat lekkers. Goed geregeld dus. Toen iedereen was aangekomen kregen we eerst een algemene uitleg en wat voorbeelden te zien. Daarna konden we zelf aan de slag. Ik heb wat foto’s gemaakt van het proces (al was ik ik zo druk dat ik het naar een paar stappen vergat). In grote lijnen ga ik jullie uitleggen wat we hebben gedaan. Wil je het exact weten? Dan raad ik de workshop echt aan!

De basis van de wand is dus een kwast (hmm we zijn dus allemaal heel creatief!). Goed daar maak je met papier een handvat aan en met schilderstape zorg je ervoor dat je hem kunt schilderen. De achterkant maak je dicht met een lijmpistool en aan de slag kun je. Er zijn echt onzettend veel opties. Sommige werken met trouw, anderen maken vormen met een lijmpistool en ik besluit te gaan voor een gouden metaal draad, nadat ik hem mooi zwart heb geschilderd. Ik hou nu eenmaal van eenfout. Na heel wat gepruts, geschilder, gelijm en praten is het helaas tot zijn einde. Met het eindresultaat, wat je boven aan het artikel op de foto ziet, ben ik ontzettend blij!

De kosten van een workshop zijn 10 euro, de prijs is incl. alle materialen, drinken en wat lekkers en een hoop gezelligheid! (niet gesponsord)

This entry was posted in Fun.

6 comments

    • admin says:

      Het was echt super gezellig! Maar misschien biedt een bedrijf het bij jullie in de buurt ook aan? πŸ™‚ zeker de moeite waard om naar te kijken!

Geef een reactie