Life of a book junk: 2#

Maandag.

Deze dag begon met slepen, slepen en nog meer slepen. Aangezien ik ineens een halve rolcontainer, ja echt een halve rolcontainer met moestuintjes kon ophalen! Super gaaf van de AH. Verder heb ik de dag weer lerend doorgebracht (ben saai weet het!).. Want dat tentamen woensdag, al was de kans nog zo klein dat ik hem ga halen, moet wel geleerd worden.

Dinsdag:
Vandaag begon met een rugtraining! Zwaar maar heerlijk. Verder moest er opnieuw geleerd worden.. Inmiddels was mijn concentratie ver te zoeken en schoot het voor geen meter meer op. Het vak is al niet te volgen, maar dan.. Echt drama! Ik heb dan ook meer andere dingen gedaan zoals lezen, rondjes lopen, huis opruimen dan het leren zelf.

Woensdag
De dag van het tentamen. Eerst heb ik te lang in bed gelegen (ontkenning), daarna kreeg ik mail dat het boek dat ik voor mijn oom zou halen er was. Eerst dus die maar halen.. Ben je er bijna komt je er achter dat je pinpas niet mee hebt. Niet handig. Dus weer terug naar huis. Toch eerst nog maar even leren en dan eten halen en dan door naar winkel en tentamen. Aangezien mijn tentamen pas om 15:30 begon tot 19:00 en je ook echt tot die tijd moet blijven, moest ik dus wel wat eten mee hebben. Ik haalde het boek Art of War van Sun-Tzu, natuurlijk in zo mooie classic editie. Rende naar mijn tentamen was daar tot 19:00 uur.. Wat ik die avond heb gedaan? Ik weet dat mijn vriend er was maar dat was het ongeveer, haha.

Donderdag
Mijn hersenen wilden er nog niet zo aan dat mijn tentamens echt over waren. Als in: ze wilden helemaal niks. Toch was ik in de ochtend al vroeg in de benen, aangezien we moestuintjes gingen uitzoeken. Ja elk potje open maken kijken wat er in zit en sorteren! Eenmaal thuis ben ik begonnen met dingen op mijn kamer uitzoeken, was doen en dat soort dingen. Eigenlijk kan ik mij verder niks van die dag herinneren behalve dat ik zo ontzettend moe was. Spannend is mijn leven niet in ieder geval!

Vrijdag
Ik zit hier echt de hele tijd te denken, ik weet niet eens meer wat ik precies heb gedaan, alleen dat ik iets heb gedaan blijkbaar. Want heb redelijk wat stappen gezet. Ik weet dat ik in huis verder ben gegaan en de rest is zwart… Heb slaap ingehaald, boodschappen gedaan en ongetwijfeld meer maar kan het niet herinneren. *kwartier later, ohjaaa mensen kwamen moestuintjes halen!*

Zaterdag
Zaterdag zaterdag.. Ik stond vroeg op, niet geheel fit, gaf een vriendin moestuintjes. Ging toen even aan het werk (yeah voor thuiswerk) en schopte mijn vriend zijn bed uit. Hij moest eigenlijk typen voor zijn thesis, maar had hier weinig zin aan. Eind van de middag gingen we even stad in, want hij ging uiteten en ik moet nog steeds een nieuwe broek. Even kijken bij de HM dus. Aangezien dat een dikke faal was ben ik nog steeds broek loos! Dus als iemand de tip heeft waar je hoge skinny broeken kunt kopen met extreem echt extreem veel rek op de boven benen? Laat het mij even weten!

Zondag
Goed alweer de laatste dag van de week. Planning? Richting mijn ouders met de trein.. Want ik moest natuurlijk het boek even brengen en ook omdat ik nu nog laatste zondag rustig heb en dinsdag mijn college’s alweer beginnen. Dus heen, terug avonds, boodschappen gedaan en eigelijk rechtstreeks het bed in. Wat was ik moe.. Mijn energieniveau is nog niet goed hersteld van de tentamens, maar daar moeten we komende week maar even aan werken!

Stappen deze week:
Maandag: 9.896
Dinsdag: 3.122 + sportschool
Woensdag: 9.429
Donderdag: 6.313
Vrijdag: 6.932
Zaterdag: 7.036
Zondag: 6.807

Niet een heel goede week, hopen dat het deze week wat beter gaat 😉

Geef een reactie