Life of a bookjunkie: 3#

Dit keer een iets andere ‘diary’. Vandaag ga ik namelijk wat meer in op de reden waarom het zo stil was. De afgelopen 2 weken was natuurlijk Yalfest, waar ik deze week een verslag over online komt. (beter laat dan nooit toch?) Verder heb ik heel hard gewerkt met koningsdag bijvoorbeeld, aangezien ik 2 diensten achter elkaar draaide. Als laatste ‘grote’ gebeurtenis heb ik eindelijk mijn sollicitatie uit de deur gestuurd voor mijn droommaster. Namelijk de Master rechtswetenschappelijk onderzoek. Vandaag of morgen krijgen we een opdracht en dan begin juni krijgen we uitslag.. *spannend* 

Annyways. Bij mij zorgt spanning, dus voor de master, voor Yalfest en voor het eerst sinds mijn knie uit de kom is geweest weer echt zo lang werken voor iets je pietsje stress. Stress zorgt dat mijn ADHD door het dak gaat en ik gewoon niet functioneer. Overal waar het woord moet voor komt.. Als in je moet toch echt wassen, je moet toch echt stofzuigen, je moet toch echt je brief afmaken, je moet toch echt…. Vergeet het maar, mijn hersenen schakelen uit. Echt uit, want een boek lezen? Zelfs dat lukt gewoon niet meer. Even een blog typen? Na 1 alinea zit ik met mijn hoofd in de wolken.

Nu hoor ik jullie denken dan ga je later toch nooit functioneren op een baan? Nou dat is juist het stomme eraan, dan kan ik het wel. Hoe meer druk ik heb op mijn werk (als in mijn vorige baan in Schuldsanering en mijn horeca-werk), hoe beter in functioneer. Vaag, maar waar. Misschien moet ik die techniek ook hier gaan toepassen! Nee het grootste probleem is bij mij de omgeving. Eerder blogde ik veel in de UB/JB, alleen nu de UB open gebroken wordt en de overige plaatsen overvol zijn is het te druk. Vaak is er geen plek en eindig ik weer thuis, waar ik dus in mijn systeem van ontwijken val.

Dus als iemand de gouden tip heeft hoor ik het graag, want soms, eigenlijk meestal, word ik gewoon gestoord van mijzelf ;)..

 

Wat ik verder heb gedaan? Veel gezwommen, ik mag een Tacx lenen van een vriend van mijn vriend? Zeg je dat zo.. Dus kan binnen fietsen, al word het wel langzaam aan beter weer en ben vooral druk geweest met mijn toelating. Ook heb ik gelukkig nog wel wat gelezen.. Maar hierover later meer..

Geef een reactie