Life of a bookjunkie: 3#

Allereerst, sorry dat het zo stil is. Mijn hoofd loopt over de laatste weken door tentamens, maar hoop deze week wat meer te kunnen posten. Ik heb inmiddels zelfs weer een boek kunnen uitlezen en mijn concentratie is langer dan 10seconden, dus ik doe mijn best! 

Maandag

Maandag was nog een rustig dagje. Bij komen van het weekend, vast al wat meer lezen voor college van dinsdag en wat dingen uitzoeken op mijn kamer. Ik las een stuk in het boek Daan en Nadia en heb wat boodschappen gedaan. Maar wat ik het meest deed? Slapen, ongeveer zo 15uur. Volgens mij was ik moe ;)..

Dinsdag

De wekker ging vroeg, aangezien ik om 09:00 uur weer fris en fruitig in college werd verwacht. Wat voor vak ik nu nog volg? Winst! Naast introduction to international and european tax law (waar ik helaas een mondeling voor moet doen) is het, het enige vak wat ik nog moet halen. Inmiddels weet ik mijn cijfer voor VPB een 6 (het is een wonder) en dus voor dat mooie international blablabla vak: 3… Dat kan nog een probleem gaan vormen maar ik hoop dat ik gewoon een mondeling mag doen. Na mijn college had ik zo zin aan zwemmen. Ik had verschillende badpakken besteld en nu een passende gevonden… Dus ik trok mijn stoute schoenen aan en ging op richting het zwembad! En dat was geslaagd, ik zwom ergen tussen de 500-1000 meter (yay). Toen ik thuis was, was ik dan ook dood op en heb ik allen nog even geleerd, gewerkt en ben ik vroeg op bed gegaan.

Woensdag

Vandaag kon ik iets langer slapen..Al lukte dat niet echt en moest ik om 11uur weer aanwezig zijn voor een college tot 1uur. Omdat het weer nog goed was, zon ipv regen en de wind eigenlijk heel erg was gaan liggen, besloot ik om ipv een uurtje te gaan lezen mijn racefiets te pakken. Ja het was een week van de gezonde keuzes maken. Het was een klein maar snel en fijn rondje. De rest van de dag bracht ik opnieuw studerend door met mijn concentratie als een goudvisje.

Donderdag

Donderdag’s is de komende weken zo dag die ik haat. Mijn college is van 15:00 tot 17:00 uur en op eender van de manier functioneer ik dan niet helemaal.  Toch wist ik mijzelf op tijd mijn bed uit te krijgen stond ik op tijd in het zwembad.. Dit keer zwom ik 1000 meter in 40 minuten inclusief pauzes (ohyeah).. Zodra ik thuis was ging ik snel aan het maken van huiswerk, nu ik die middag een werkgroep had en ging ik braaf heen. Om 5uur was ik weer terug en at ik samen met mijn vriend.

Vrijdag

En toen wist ik niet meer wat ik vrijdag had gedaan. Ik zou gaan sporten, maar ben niet gegaan. Ben volgens mij de stad in geweest en euhmm.. heel lui? Ik heb werkelijk geen idee, oeps! Misschien had ik dat toch even eerder moeten typen. Want mijn geheugen is niet zo best blijkbaar.

Zaterdag

Zaterdag had ik zoveel plannen maar deed ik eigenlijk helemaal niks, nada noppes. Nou.. ik las Daan & Nadia uit, begon aan zout van de zee. Ruimde wat op deed de was en had ’s avonds visite. Verder deed ik gewoon niks. Best slecht.

Zondag

Typte ik dit blog, dat is toch al iets? Haalde ik 5kg konijnen voer op en heerlijke spareribs! Probeerde te lezen maar mijn concentratie was helaas naar 10 minuten al zoek en keek wat rond op het internet.

 

Geef een reactie