Life of a bookjunkie 4#

Goed toen ik aan dit artikel begon, moest ik heel  heel hard nadenken. Dit omdat ik natuurlijk niet afgelopen vrijdag op zaterdag nacht maar die week ervoor in het ziekenhuis lag en eigenlijk niet veel mocht doen deze week. Dus het wordt een heel kort verslagje! Moet ook kunnen toch?? Ik neem je in ieder geval mee in afgelopen week. 

Maandag

Tweede pinkster dag, dus vrij! Al moet ik zeggen dat ik elke mandag vrij ben (het leven van een student). Wat ik die dag heb gedaan? Vrij weinig, vooral veel slapen, veel lezen en euhm.. Ja ik bracht mijn dagen nog steeds stotterend door, al merkte ik wel een goede verbetering. Deze verbetering was er trouwens alleen als ik lag en alleen was met mijn vriend. Meer mensen er bij of iets tegelijkertijd doen? Dan stotterde ik weer als een gek.. Heel fijn. NOT! Ik las verder in de Wait for you serie van Armentrout en verder deed ik eigenlijk niks.

Dinsdag

Normaal heb ik college van 09:00u tot 11:00u, maar aangezien ik mij iets voor 10:00u moest melden bij de huisarts, ging deze voor mij niet door. Niet heel erg natuurlijk, want gelukkig kunnen wij hoorcolleges terug kijken via een online systeem (Nu nog doen). Verder was het de opening van de Primark in Groningen. Niet dat ik daar heen ben geweest, maar kom er elke dag langs nu hij vlakbij mijn huis is. Ik moest wat boodschappen doen en heb even genoten van alle chaos en hectiek daar binnen. Snap niet dat je daar op zo dag wilt zijn, haha. Nu overigens nog steeds niet, want is topdrukte! Verder las ik verder in de Wait for You serie en pestte mijn vriend.

Woensdag

Aangezien de huisarts belangrijk vond dat ik meer rust nam en niet in een overvolle college zaal ging zitten, mocht ik ook vandaag niet naar hoorcollege. Inmiddels dacht ik: Laat ik maar een hoorcolleges terug gaan kijken, aangezien ik er in totaal al 4 heb gemist! Terugkijken ging nog wat moeilijker dan verwacht, uiteindelijk hielt ik er na een uur mee op. Ook kwam er een leuk pakketje binnen (ik hou van pakketjes), namelijk het boek van Chantal Straver van S2 uitgevers! Een boek waar ik ontzettend benieuwd naar ben en waar jullie op 1 juni meer over kunnen lezen ;).  Woensdag was ook de dag van de deadline van mijn mastertoelatingsopdracht. Super spannend, hij is verzonden en nu moet ik afwachten en nog meer wachten! AAHH

Donderdag

Kijk ik mijn hoorcollege uit, lag ik veel in bed en kreeg ik weer een super gaaf pakketje. Dit keer en boek over handletteren van BBCN. Ik ging er natuurlijk meteen in kijken en ik kan vertellen dat hij echt ontzettend leuk is. Hierover verschijnt hopelijk a.s. vrijdag een leuk artikel. Kan dan ook niet wachten om hier helemaal mee aan de slag te gaan! Natuurlijk laat ik mijn (mislukte) creaties aan jullie zien! Vandaag moest ik wel naar  de universiteit omdat ik een werkgroep had. Deze worden niet opgenomen, we krijgen geen antwoorden via de mail etc., dus ik moest. Ik was na 2 uur volledig afgeschreven en merkte toen pas echt wat de impact is geweest. Ik was van plan te gaan Bloggen maar dat kon ik wel vergeten.

Vrijdag

Was ik vrij, ja echt alweer. Ik maakte het artikel over Mara Li af, kwam er weer een pakket binnen. Ja het gaat goed. Namelijk het boek Surf voor de HebbanBuzz.. Ik ben heel benieuwd naar dit boek uitgegeven door Gottmer kinderboeken. Daarnaast is hij lekker dik met 381 pagina, WAUW! Ik hoop rond 4 juni de recensie online te hebben! Na het schrijven van mijn blog, boodschappen doen, opruimen en schoonmaken en ook nog even te werken was het al weer bed tijd.  Oh en tussendoor was ik nog even creatief bezig geweest. Altijd goed! 😀

Zaterdag

Deze dag is echt voor jullie niks aan. Het enige wat ik heb gedaan: blogstypen, uitwerken, colleges terug proberen te kijken, aan het werk geweest voor 2 werkgevers en gegeten. Dat is het ongeveer wel allemaal haha. Oh en ik heb zoals jullie zijn op de foto met de stapel boeken en die van Sarah J. Maas foto’s gemaakt!

Zondag

Herhaal zaterdag en je weet wat ik de hele dag heb gedaan. Ik hoop dat aanstaande week iets leuker wordt voor jullie 😉 Ik weer wat meer kan ondernemen en vooral weer kan gaan zwemmen/fietsen/sporten, want dat mis ik toch wel heel erg! Al ben ik nog lang niet zo ver als ik had gehoopt. Iets met concentratie probleem 😉

Geef een reactie