Love: Bol.com bulk 10daagse!

Ik mag dan geen boeken kopen, maar ik mag jullie natuurlijk wel boeken aanraden! Aangezien ik vandaag mijn tentamen Vennootschapsbelasting heb gehad (YEAY), mocht ik van mijzelf even rustig gaan zitten om te bloggen. De afgelopen dagen waren pure hekriek, want dit tentamen is moeilijk en dan ook echt moeilijk. Of ik hem heb gehaald? Ik durf het eigenlijk niet te zeggen, want hij was best euhmm.. verrot zeg maar zacht uit gedrukt. Volgende week nog 1 te gaan en dan is alles weer zo goed als normaal! Ik hoop dat bloggen deze week wat beter lukt want ik mis het. Goed nu over op de orde van de dag! Mijn tips voor jullie:

 
Heb jij Adblocker? Dan moet je deze voor even uitzetten, anders zal je de plaatsjes + prijs niet kunnen zien
We beginnen met natuurlijk The mortal instruments boxset van Cassandra Clare.

Ik ben ontzettend fan van deze boeken en wil zelf nog heel graag de box in het Engels, dus ik kan hem natuurlijk niet anders dan aan jullie aanraden! Nu met 21% korting!

En als we The mortal instruments aanraden raden we natuurlijk ook The infernal devices aan van Clare.

Deze serie is nog beter dan de TMI en bereid je erop voor dat je verscheurd zal worden van emoties!! Want dat was ik zeker!

Deze twee boxen zijn in het Engels. En er zijn nog veel meer gave boxen in de aanbieding. Ik weet dat niet iedereen in het engels leest, maar veel Nederlandse boeken valleen helaas niet onder de acties (iets met vaste boekenprijs BOEHOE). Alle die hieronder zijn aangegeven geldt: 2+1 gratis. Het geldt ook op entertainment dus kijk niet raar op als er ineens een leuke film langs komt ;).

We beginnen met een Engelse klassieker: Alice in Wonderland

Ik hou van dit verhaal en hij mag ook zeker niet ontbreken in je kast!

Daarnaast heb ik ongeveer mijn ogen uitgehuild bij deze film, maar het boek is nog beter. Over welke ik het heb? The fault in our stars van John Green. Bereid je voor op heel veel tranen.

Nog een klassieker die zeker niet mag ontbreken in je kast. Namelijk To Kill a Mockingbird van Harper Lee.

Zelf nog niet gelezen, maar staat super hoog op mijn wenslijst!

Omdat niet iedereen Engels kan, ga ik nu maar even over op de films ;)! Want ook daar houden we van toch? Ook bij deze geld 2+1 gratis en mogen gecombineerd worden met de boeken!

Al denk ik dat de meesten van jullie deze film niet kennen. Ik raad hem aan. Hij is schitterend en geweldig! Dan heb ik het over One flew over the cuckoo’s Nest

Deze film ken ik dankzij mijn moeder, en keer op keer blijft het een schitterend verhaal! Daarnaast vind ik de casting en het acteerwerk echt ontzettend goed.

Nog een zwaardere film en geen luchtige, maar mag ook zeker niet ontbreken in je film collectie: A beautiful mind

Ik denk dat de meesten van jullie wel van deze film hebben gehoord. Het is een van mijn favorieten ooit. Ik ben van plan hem binnenkort op nieuw te kijken, dan zal ik een recensie plaatsen!

En omdat we niet altijd serieus kunnen zijn, nog een film met een veel luchtiger thema maar zeker niet minder leuk: Friends with benefits

Deze film heb ik laatst gezien en ik heb er ontzettend van genoten. Ik had er eigenlijk een recensie van moeten maken 😉 Maar misschien komt dat nog!

Goed dit is natuurlijk maar een kleine selectie van alle aanbiedingen die bol heeft. Zo zijn er ook aanbiedingen op o.a. elektronica. Benieuwd wat allemaal klik dan HIER.

Dit artikel is niet gesponsord. Ik hou van leuke aanbiedingen en deel deze graag met jullie. Wel krijg ik van elke bestelling die jullie doen via mijn site (als je dus via mijn site op bol.com komt) een kleine bijdrage. Dit omdat ik lid ben van het Bol partnerprogramma. Mocht je dus denken, ik wil wat kopen? Denk dan alsjeblieft aan mij.

Geef een reactie