2017 en nu?

Allereerst, allemaal een gelukkig nieuw jaar gewenst! Ik hoop dat jullie allemaal fijne feestdagen hebben gehad en er weer met alle vingers uit zijn gekomen ;). Het is een lange tijd stil geweest op mijn blog, omdat 2016 niet echt mijn jaar was. Van ziek zijn tot aan ontzettend veel studiestress (maar toch ook mijn bachelor behalen) kon ik het een lange tijd niet opbrengen om te lezen en te bloggen. Hoe het nu verder gaat met mijn blog? Daar vertel ik jullie vandaag meer over! 

2016 is voorbij en ik heb rust genomen en eens goed nagedacht wat ik nu precies wil. Bloggen is iets wat ik echt ontzettend graag doe en ontzettend leuk vindt. Daarnaast hou ik ook nog steeds ontzettend van lezen en las ik toch weer 100 boeken in 2016. Alleen ging er wel iets mis. Zoals jullie weten ben ik begin van het jaar behoorlijk ziek geweest, daaroverheen kwam mijn schildklier, stress en gewoon het leven. Ik sloeg dicht en kreeg niks meer op papier en las een hele tijd geen andere boeken meer dan studie boeken. Ondanks alles studeerde ik augustus toch eindelijk af voor mijn Bachelor (yay). Ik had dan ook verwacht weer volop te kunnen gaan bloggen. Dit is helaas niet gebeurt. Ik ben inmiddels van 1 master gewisseld naar een ander, dus liep constant achter met alles. Ik besloot dat ik dan ook even mijn rust moest nemen en puur focussen op het leren. Dit ging nog niet van harte en ben nu druk bezig met alle colleges terug te kijken die ik door mijn switch heb gemist.

Wat ik nu met mijn blog ga doen? Ik wil sowieso elke week 2 recensies online zetten van boeken en proberen elke week een filmrecensie. Natuurlijk wil ik jullie nog steeds overzichtjes geven en het vele andere van boekenland. Daarnaast ben ik van plan naast alleen op films/boeken te richten, mijn gebied wat uit te breiden. Hoe ik dit precies ga doen, dat weet ik nog niet. Misschien recepten of andere leuke dingen? Of stukken die betrekking hebben op mijn opleiding of andere dingen die ik doe. Het wordt dus misschien wat meer persoonlijk.

Ik beloof niet dat er elke dag wat online sta en ga eerst aan de slag met recensies en ga deze verdelen over de week. Het volgen van 3 masters kost veel tijd en vindt het hebben van 3 vaste berichten en proberen zo vaak mogelijk een extra bericht online te zetten. Op Instagram/Snapchat zal ik nog niet weer heel actief zijn, dit omdat de bovenkant van mijn telefoonscherm niet meer werkt. Hierop kan ik momenteel niet posten. Ik hoop dat jullie mij nog steeds willen volgen dit jaar en biedt een excuus aan voor mij stilte.

Geef een reactie