Dit was 2015!

393647_293216304061854_1676134445_n

2015 komt vandaag alweer tot zijn einde en wat een jaar was het. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn jaar.. Niet alleen in boeken maar ook de rest van mijn leven ;).. want bedoel dat kan ook heel boeiend zijn toch? Tenminste dat hoop ik maar!

2015 begon bij mijn ouders in Steenwijk, met een tweeling die net zo graag van lezen houdt als mij en hun toffe moeder ;).. Het eerste boek wat ik las in 2015 was dan ook Robijn rood van Kerstin Gier, welke ik de dag ervoor had gekregen. Mijn leesverslaving vierde weer hoogtij, maar ook moest er ontzettend hard geleerd worden voor mijn tentamen periodes.. Het was een jaar met grote ups en grote downs (want ik doe alles of ik doe niets! HA).. Een jaar met nieuwe mensen leren kennen.. Veel boeken vriendschappen gesloten en veel mooie nieuwe boeken gelezen en ontdekt. Ontzettend veel boeken weggegeven maar ook veel gekregen.

Het jaar dat ik 3 ontzettend mooie nieuwe boekenkasten kreeg.. en 1 zelf kocht.. Het jaar dat ik mijn blog starte, ik grenzen verlegde en dingen afsloot. Moest mijn sportblog nog langer stilleggen vanwege een blessure maar kon hier mijn ei in kwijt. Won ontzettend veel leuke winacties.. Mocht inpakken bij Donner en reisde ongeveer heel Nederland door.. Ontmoette verschillende auteurs, verschillende bloggers en leerde heel veel dingen bij.

2015 was nooit zo geweldig geworden zonder mijn vrienden, familie en jullie lezers. Zonder alle geweldig boeken die er zijn geschreven en zonder alle leuke contacten die zijn ontstaan. 77 boeken heb ik inmiddels dit jaar gelezen ik ging maar meer dan 50 films.. schreef met deze mee 103 blogs sinds half augustus, en blog sinds begin oktober bijna elke dag.

2016 wordt het jaar waar ik hopelijk nog meer van jullie leer kennen, ik nog meer boeken mag lezen, ik nog meer films kan zien.. en vooral heel veel liefde ga ontvangen en jullie ook. Het jaar dat ik hopelijk mijn Bachelors eindelijk weer haal, mijn blessures voorbij zijn en ik dit blog en mijn sportblog tot een hoger niveau ga brengen.

Maar voor het zover is wil ik jullie lezers bedanken. Bedanken voor het lezen, voor de leuke reacties. De mensen waarmee ik bevriend mee ben geraakt, bedankt voor jullie vriendschap, jullie liefde en vooral gezelligheid. Bedankt dat de boekenwereld elke dag nog een stukje mooier wordt en bedankt dat jij er bent. ♥

Geef een reactie