It was my birthday

De afgelopen drie dagen was vol hectiek. Ik had blogs getypt maar er moesten nog foto’s bij, maar hier kwam ik maar niet aan toe. Wat ik dan allemaal heb gedaan? Nou, woensdag heb ik niks anders gedaan dan taarten bakken en tussendoor nog een college volgen. Donderdag was ik jarig en heb ik een hele leuke dag gehad met boekenvriendinnetjes Marianne, Amber en Mandy. Gisteren waren mijn ouders er bijna de hele dag en ontving ik 2 super lieve pakketen van Kwante van Kwant in Wonderland en Wenda voor mijn verjaardag! Al met al heb ik dus een hele  leuke maar drukke week gehad. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in de trein naar Rotterdam, waar ik bij Donner een super gaaf pakket mag ophalen. Deze heb ik gewonnen bij hun 12days of christmas! Echt super vet. Wat er precies in zit lezen of zien jullie later, omdat ik een soort Birthday haul ga filmen ;).

Nu denken jullie vast waar gaat dit blog eigenlijk heen? Nou het zit zo: Morgen, ja morgen echt begint  VLOGMAS/BOOKMAS! Elke dag komt er voor jullie een nieuw filmpje online n probeer ik een artikel online  krijgen tussen het leren door een week lang. Ik heb al verschillende filmpjes opgenomen met een vriendin van mij en nog een paar alleen. Allen hebben iets met boeken en/of  films! Zo zijn er verschillende taggs en ga ik jullie vertellen over wat er allemaal in 2016 te wachten staat.

Vanavond, laat vermoed ik, komt er nog een recensie online voor jullie. Deze staat klaar, maar er is een probleem met enkele codes erin die ik niet via mijn tablet kan oplossen helaas. Dus voor nu een fijne dag en tot vanavond! Oh en vergeten jullie vooral niet mee te doen met de winacties op mijn blog en die voor mijn verjaardag op Facebook!

Geef een reactie