Life of a bookjunkie: Van fatass naar badass 1#

Een nieuw onderdeel, welke nu elke maandag online gaat komen. Natuurlijk doe ik veel meer in mijn leven dan lezen, zo ga ik naar school, sport ik graag en doe ik nog genoeg leuke andere dingen! Het wordt dus een soort dagboek, die elke week een soort overzicht geeft. Ik ben momenteel ook weer bezig met het opbouwen van mijn trainingsroutine, dus ook daar neem ik jullie in mee! 

Maandag:

Begin van een nieuwe week. Maar wat ik heb ik eigenlijk allemaal gedaan? Niet heel veel bijzonders eigenlijk, namelijk vooral leren en nog meer leren en nog meer leren en nog meer leren. Eigenlijk bestond mijn hele dag zo beetje uit leren! Best saai, maar hard nodig voor het aankomende tentamen Vennootschapsbelasting. ’s avonds was ik natuurlijk ook nog even werken, ondanks dat het tweede paasdag was natuurlijk. Daarnaast zette ik op deze dag maar 4.000 stappen… Hmm moet daar echt even aan gaan werken dus.

Dinsdag:

Vandaag was het tentamen vennootschapsbelasting. Voor de tijd natuurlijk nog even geleerd, mijn vriend gepest, om daarna tot half 5 te zitten schrijven. Of ik hem heb gehaald? Ik durf het niet te zeggen, aangezien ik gewoon tijd te kort had. 18 april weten we meer. Ook vanavond moest er weer gewerkt worden helaas!

Ondanks het tentamen van dik 3,5uur toch nog 4.000 stappen.

Woensdag:

De dag naar een tentamen, ik weet niet hoe het met jullie zit maar dan ben ik meestal gaar. Heel gaar, haha. Ik heb over exact 7 dagen weer een tentamen maar ik kan mij er niet toe zetten te leren. Wat ik wel doe? Ik maak 4 halve blogs, omdat ik geen einde weet. Ruim op en zoek wat schoolspullen uit. ‘S avonds ging ik uit eten met mijn vriend en een goede vriend van ons en heb ik daarna nog wat werk verricht.

Stappen: 5.036

Donderdag:

Vandaag moet het weer gebeuren leren. Ik moet het vak Introduction International and European Taxlaw herkansen. Ik moet een voldoende halen aangezien het mijn laatste kans is, voor dit jaar (tenzij ik mijn andere 2 vakken voldoende haal dan heb ik nog mondelinge kans). Geen druk  joh! Wel dus, duimen jullie woensdag even voor mij? Even maar hoor. Het vak is namelijk half Engels, half Nederlands. Niet heel erg maar de docent kan geen engels schrijven en heeft wel een engelse reader geschreven. Is weinig van te snappen dus. Ook vandaag moest weer gewerkt worden. Het was alweer de laatste dag maart, en aangezien ik op 1ste  van de maand wordt uitbetaald werkte ik maar extra hard. Waarom: Ik had hele mooie notitieboekjes gezien bij de VD, dus hopen dat ze dag later nog lagen 😉

Stappen: 9.559. Kijk dit begint er meer op te lijken 😉

Vrijdag:

Aangezien we willen afvallen en weer vaker trainen begon ik de dag goed met een uur Zumba in de sportschool. Helaas voelde ik wel mijn blessure daarna, maar het was gezellig dat is ook belangrijk toch? Mijn loon kwam vandaag binnen en ik mocht mijzelf belonen met wat leuke notitieboekjes. Ik heb nu weer een jaarvoorraad of langer, dus dat komt goed uit. Verder ging ik achter moestuintjes aan, aangezien we voor de weggeefhoek een leuke actie wilden doen. Ik kreeg 5 doosjes van 84 stuks en werd verteld kom zondag even terug.

Stappen: 14.512. WOEHOE!

Zaterdag:

Een dag met heel veel leren, Tales of the shadhowhunteracademy uitlezen en nog meer leren. ‘S avonds was hier een feest in de oude Suikerunie, waar we niet heen zouden. Toen we kaarten wonnen, besloten we toch nog even te gaan. Bedoel dan kan je gratis, waarom niet? Alleen gingen we wat later heen dan gepland aangezien mijn telefoon ineens niet meer wilde ontgrendelen en hij gereset moest worden. Weg foto’s, weg filmpjes, weg aantekeningen voor mijn blog. (SHIT)

Gelukkig deed hij het daarna weer en konden we alsnog gaan feesten.

Stappen: 6.652.

Zondag:

Om 05:00 uur kroop ik mijn bedje in met hele zere benen! Maar gezellig was het zeker bij Kings of Core! Heerlijk genoten van Nosferatu en Angerfist en nog veel meer natuurlijk. Vervolgens was ik rond 11 a 12uur weer wakker om te gaan leren. Opnieuw ging ik naar de AH voor mogelijke moestuintjes. Na wat overleg vroegen ze mij morgen terug te komen…. Dus en hoe en wat lezen jullie komende maandag.

Aangezien ik behoorlijk moe was lag ik naar wat leren lekker vroeg op bed zondag en klaar voor de nieuwe week.

Stappen: 8.728

p.s. Omdat ik dus alle foto’s kwijt ben, heb ik enkele nog terug gevonden voor mijn diary. Normaal zullen er meer foto’s bij komen te staan. 

Geef een reactie