Oh so quit – en niet zo gezond –

Ik denk dat sommigen van jullie het al mee hebben gekregen, maar 2016 is nu niet het jaar dat ik zal uitroepen als gezondste jaar. Afgelopen jaren ben ik altijd al heel erg snel moe en dan ook echt moe. Ze konden eigenlijk nooit de oorzaak vinden (of naja ze konden het wel vinden maar mijn afwijking was niet ‘erg’ genoeg). Nu moest ik opnieuw bloedprikken naar heel veel zeuren van mijn kant en wat bleek: Mijn schildklier werkt gewoon letterlijk niet.

Mijn TSH was zo hoog dat ik per direct aan de medicatie moest en dat mijn dokter eerst 10x vroeg of ik jodiumtabletten had genomen en krapte nog eens achter zijn oren. Als gevolg van alles was het een beetje te veel, naast dat ik nog zo 5/6 dagen per week weer in de horeca op dit moment. Ik ben nu 5 dagen alleen maar aan het slapen geweest en langzaam krabbel ik weer op.

De komende tijd probeer ik zo regelmatig mogelijk te posten, maar ik kan niks beloven. De komende 5 dagen ben ik namelijk nog gewoon aan het werk en dan tot en met 22/8 moet ik leren als een gek, omdat ik dan eindelijk mijn laatste mondeling heb. Als ik die haal heb ik mijn bachelor binnen! WOEHOE!

Ik heb nog verschillende interview afgenomen en komt nog een leuke boogtour aan, dus stil zal het zeker niet zijn! (oh en ik heb wel doorgelezen dus komen nog heel wat recensies (en films!) aan!

Geef een reactie