Radiostilte (alweer, ja ik weet het); Hallo is iemand daar?

De laatste tijd is het vooral een op en af van posts op mijn blogs. Dit heeft verschillende oorzaken en ga deze (deels opnieuw) uitleggen. Is het een excuus? Nee, want ik moet ook gewoon leren tijd te maken voor dingen waarvan ik van hou, maar soms heel soms is alles even te veel om dat te kunnen doen. Benieuwd naar waarom? & misschien zelfs een beetje een klaagzang? Lees dan vooral even verder. 

Afgelopen 1,5 jaar was niet onbewogen. Naast dat ik 2x echt heel ziek ben geweest (een longontsteking en ineens stotteren), ben ik daarnaast ook heel erg druk geweest. Misschien zelfs te druk. De afgelopen 1,5 jaar stonden voor mij naast het lezen en eventueel bloggen, ook uit het zien te behalen van mijn fiscale bachelor, een fulltime baan vinden en beginnen aan mijn master. Naast het zoeken van een fulltime baan, maakte ik ook al zoveel mogelijk uren in de horeca; Alles bij elkaar opgeteld kwam het er eigenlijk op neer dat ik geen energie meer kon vinden voor het bloggen en vaak zelfs niet eens meer voor lezen of voor het kijken van films.

Hoe het er nu voor staat? Ik ga mijn 2e jaar van mijn masters in, want ik volg meerdere en heb een fulltime baan en het lezen gaat de afgelopen tijd zelfs goed. Wat dit wel betekent? Ik ben 36uur per week aan het werk, ik heb 18 uur colleges per week en moet deze deels terug kijken en natuurlijk alles voorbereiden en leren, moet mijn sociale leven een beetje tot leven houden, sporten en wil langzaam mijn blog weer opbouwen. Ik heb inmiddels een paar concepten met recensies klaar staan (yay), maar dit zijn lang nog niet genoeg (meh). Ik zal dan ook de komende weken dit ontzettend snel moeten gaan opbouwen en zeker voor de tentamen periode genoeg moeten hebben klaar staan.

Ik ga de komende tijd dan ook ontzettend hard mijn best doen om tenminste 3 blogs online te zetten per week (liefst maandag, dinsdag en woensdag)  en soms extra blogs toe te voegen. Of dit altijd gaat lukken? Dat moet de tijd gaan leren. Ik hoop wel doordat ik gedwongen in een ritme zit van vroeg opstaan (en niet al te laat naar bed), dat het makkelijker wordt. Ik ben nu eenmaal iemand die hier goed op functioneert!

Waren die 1,5 jaar nu alleen maar drama? Nee! Ik ben naar Berlijn geweest (RARE17), heb mijn bachelor behaald en een baan gevonden dus er waren zeker ook successen. Er liggen al verschillende boeken klaar voor witacties en ik ben zelfs weer beetje begonnen met schrijven. Dus we gaan rustig door en hopelijk komen we sterk uit de strijd 😉

 

Geef een reactie