Welkom.

Een nieuwe blog, een nieuw begin. Voorheen schreef ik altijd op mijn oude blog over sport, afvallen, persoonlijke dingen etc. Na een lange blessure heb ik besloten hiermee te stoppen. Voor ik verder ga zal ik mijzelf even voorstellen:

Hallo! Mijn naam is Carina ik ben 24 jaren jong en woon momenteel Groningen.  Ik studeer Fiscaal recht aan de RuG, zoals je ook op mijn about pagina kan lezen.  Taal is nu niet mijn beste vak, maar ik ben echt verslaafd aan lezen. Of dit altijd zo was? Nee, absoluut niet. Dit kwam begon eigenlijk pas rond 2000. Hoe het allemaal is begonnen (mijn lees verslaving dan), komt een apart verhaal over. Naast het lezen ben ik tevens gek op het kijken van films! Dit ben ik al zolang ik mij kan herinneren en mijn grootste zwak heb ik dan ook voor Disney, waarvan Bambi en Knabbel en Babbel in het specifiek.

Wat je hier allemaal kan verwachten? Van alles over boeken, films en soms serie’s. Het hele serie kijken moet ik nog een beetje leren.  Vaak verveel ik mij namelijk na een paar afleveringen.  Recensies, wenslijsten, tagg’s, leuke boekenwinkels, leesplekken, favorieten nog veel meer kan je hier straks vinden.

Hopelijk vinden jullie het leuk en komen jullie nog eens terug! 🙂

2 comments

Geef een reactie