About

Hallo allemaal!

Hou jij van lezen en/of films? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek! Naast dat je hier recensies vindt, kom je ook leuke quizes, filmpjes, updates, uitdagingen en nog veel meer tegen.  Daarnaast kun je mij volgen op Facebook en Instagram voor nog meer updates met betrekking tot films en boeken. Wil jij geen een van mijn berichten meer missen? Volg mij dan via wordpress of bloglovin zodat je altijd up-to-date bent! Deze opties staan in de rechter zijbalk ;).

Wie ik ben? Nou Carina, ik ben 24 jaar en studeer fiscaal recht (in het mooie Groningen) met hiernaast civiel effect zodat ik zowel een strafrechtelijke als een fiscale master kan gaan volgen. Naast mijn studie ben ik fanatiek in de sportschool te vinden, in de bioscoop of met een boek in mijn hand! Schrijven en lezen is bij mij niet aangeboren, aangezien ik dyslexie heb en hier vroeger echt een hekel had, maar tegenwoordig is het een van mijn grootste liefdes!

Alle recensies die schrijf, ongeacht of ik de boeken krijg, zijn mijn eerlijke mening. Vind ik iets niets? Dan zal ik je het ook zeker laten weten. Ben ik daarentegen gek op iets? Geloof mij dan zul je het weten, haha.

Hopelijk zie ik jullie snel terug en kom ik jullie tegen op mijn andere kanalen!

Carina.

 

Geef een reactie

Translate »