Readingchallenge 2016

Challenge-Accepted-Barney-Stinson-06-2

We zijn alweer bijna halverwege december. Dit betekent dat het nieuwe jaar steeds dichterbij komt en het tijd is om na te gaan denken over  een nieuwe challenge. Dit jaar deed ik mee aan de Goodreads challenge. Ik had deze veel te laag gesteld (40), aangezien ik inmiddels al over de 70 boeken zit! Het jaar is voorbij gevlogen en ik las meer boeken dat ik zelf had verwacht. Voorheen heb ik het namelijk nooit bijgehouden. Goed voor 2016 wilde ik wat anders dan alleen een doel stellen, dus heb ik een challenge bedacht. Hopelijk vinden jullie hem leuk en meedoen mag altijd natuurlijk! 

Challenge 2016

Dit is hem dan! De uitdaging! Er zit elke maand een opdracht in die ik wil gaan volbrengen, om zo steeds met onbekende boeken in aanraking te komen. Dit om het natuurlijk extra uitdagend te maken. Verder wil ik elke maand een klassieker lezen (sprookjes, Moby Dick etc), omdat ik dit vroeger eigenlijk nooit heb gedaan. Aanraders zijn natuurlijk welkom 😉 En als derde element nog 12 uitdagingen die je kan en mag doen wanneer jij er zelf zin aan hebt in 2016.  Ik wil alle 36 ♡ gaan afvinken natuurlijk, want het is mijn eigen challenge. Dan heb ik er voor mijn gewone uitdaging die ik op 100 heb staan nog 64 over die ik kan uitzoeken ;).. waarom ik niet meer heb bedacht? Omdat niet iedereen zoveel leest en ik wil dat hij eigenlijk voor iedereen toegankelijk is!

Dus bij deze: Ik daag iedereen uit er aan mee te doen! En hem natuurlijk te delen voor mij! 🙂

6 comments

  • Carina says:

   Ik lees op beiden! 🙂 Dus ga kijken hoe en wat ik ga doen 😉 Wel leuk dat je mee wilt doen! Als je op socialmedaia zit.. deel dan met #carinasreadingchallenge dan kan ik het ook volgen een beetje! 🙂 en anders kinderen een nachtje uit logeren? 😛 hahaha

 1. Romy says:

  Ziet er heel leuk uit! Moby Dick is goed trouwens, ben het nu aan het lezen 😉
  Ik weet nog niet of ik mee ga doen met deze challenge, van Hebban heb je ook een challenge die me leuk lijkt, maar ik zat er ook al over te denken er zelf een te verzinnen die wat meer bij me past (als in, ik kan echt niet tegen thrillers, dus sowieso al iets wat ik dan niet kan afstrepen)
  Ga er nog even over denken, haha!

Geef een reactie