Reading challenge update #4/5

We zijn inmiddels alweer bij de maanden april en mei aangeland. De tijd gaat snel (heel snel) en het jaar lijkt meer dan ooit voorbij te vliegen. Inmiddels zijn we al op de helft van september en vliegen de dagen nog steeds voorbij in een moordtempo. Langzaam aan ben ik wel wat minder gaan lezen per maand; maar loop ik gelukkig nog steeds voor op schema, want met mijn 52 uur per week op universiteit of werk is dat ook wel nodig. Benieuwd wat ik in april en mei las? Lees dan vooral even verder. 

April

 1. Lives collide – Kristina Beck
 2. After (1) – Anna Todd
 3. Schaduwjongen – Simon Stranger
 4. Thirteen reasons why – Jay Asher
 5. Fallen Crest home – Tijan
 6. 13 minutes – Sarah Pinborough
 7. Choas & Structure – Marielle brouwer
 8. Secondary Colors – Aubrey Brenner
 9. Throne of Glass (re-read) – Sarah J. Maas

In april las ik (maar) 9 boeken! Vergeleken de maanden er voor is het echt weinig, maar hé beter 9 boeken dan geen boeken toch?  Mijn favoriet? Dat is eigenlijk niet te kiezen. Elk boek wat ik deze maand las was eigenlijk gewoon goed. After voelde als thuiskomen (re-read) en Fallen crest home sloot bijna een serie af. 13 minutes zorgde voor voldoende spanning en moet ik ook echt in mijn kast hebben staan en Sarah J. Maas? Moet ik daar echt iets aan toevoegen? Mist goed vond ik toch wel Schadhuwjongen, maar de rest is zo de moeite waard om te lezen.

Mei

 1. Who needs air – Cassie Graham
 2. Always and forever, Lara Jean – Jenny Hann
 3. De Alien – Martine Glaser
 4. Captive in the dark – C.J. Roberts
 5. Seduced in the dark – C.J. Roberts
 6. Fallen Crest forever – Tijan
 7. Epilogue – C.J. Roberts

In mei werd het nog minder dan april, 7 boeken.  Nu werd de Fallen Crest serie echt afgesloten, het laatste echte boek. Weer een serie ten einde, er komen alleen nog wat losse boeken uit.  Verder de boeken van C.J. Roberts die dark romance tot een nieuw level brengen en verslavend zijn. Niet alleen verslavend maar ook ergens een beetje creepy. Je moet er tegen kunnen. Natuurlijk sloten we ook de serie van Jenny Hann af en kon het einde niet perfecter zijn in deze serie. Who needs air was beter dan ik had verwacht en helaas viel De Alien wat tegen.

Al met al waren de maanden april en mei weer heerlijke lees maanden. Minder dan ik had gehoopt, maar wel boeken die echt de moeite waard waren. De volgende update zal alweer gaan over juni en juli! & dan zijn we hopelijk zo goed als bij.

Geef een reactie