Oeps! Gezondheidsupdate

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt was het stil. Dit komt doordat ik donderdag middag spontaan begon met stotteren. Geloof mij dat voelt raar. ’s Avonds ging ik naar de huisartsenpost omdat het toch maar niet overging. Daar dachten ze het dat het door mijn medicijnen kwam en moest het uitslapen en in de ochtend naar de huisarts. Vrijdag ochtend was het dus nog niet over, hup naar huisarts. Die deed van allerlei onderzoeken en kon ook niet precies ontdekken wat het was, maar het was niet gevaarlijk (gelukkig!). Toen ik vrijdag avond duizelig begon te worden zijn we toch maar weer naar huisartsenpost gegaan en eindigde ik op de spoedneurologie afdeling.

NA allemaal onderzoekjes, wat controles etc. kwamen ze tot de conclusie dat ik een tijdelijk storing heb in de functie van mijn hersenen. Bij mij dus spraak. Dit kan vele oorzaken hebben, maar is ongevaarlijk. Het trekt vaak naar een paar dagen weer bij, soms duurt het wat langer. Een ding was wel duidelijk ik moest de komende dagen rustig aan doen. Ik heb vanmiddag geprobeerd de interviews te verwerken maar dit koste zoveel energie dat ik 2uur heb geslapen. Tot en met maandag ben ik dan ook even online. Tot rust komen, heel veel slapen en dan proberen dinsdag er weer tegen aan te gaan.

Omdat ik zo lang niks plaats wilde ik jullie toch even een kleine update geven, naar veel twijfel. Hopelijk tot dinsdag!

3 comments

Geef een reactie