Films: Verwacht in september!

Een nieuwe maand betekent nieuwe films in de bioscoop! Nieuwsgierig wat er allemaal uitkomt deze maand? Dan moet je vooral even verder lezen! 

3september:

★  Hitman: Agent 47
HITMAN: AGENT 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren research en 46 prototypes.

★ Straight outta Compton
Their music changed the rap game forever. Het verhaal van de Amerikaanse hiphopgroep N.W.A. waar Ice Cube en Dr. Dre begonnen zijn.

★ Knock, Knock
Evan Webber (Keanu Reeves) is architect en woont met zijn lieve vrouw en twee jonge kinderen in een mooi huis in Californië. Als zijn gezin een weekendje naar het strand gaat, blijft hij thuis werken. Het regent, hij is alleen en luistert naar muziek als op de deur wordt geklopt. Op de stoep staan twee mooie meiden (Ana De Armas en Lorenza Izzo). Ze zijn doorweekt, verdwaald en willen graag even opwarmen en zijn telefoon gebruiken…

★ Ricki and the Flash
In Ricki and the Flash zien we Meryl Streep in een verrassend nieuwe rol. Ze speelt zangeres en gitarist Ricki Rendazzo, een vrouw die haar gezin in de steek liet in ruil voor een leven als rockster.

4 september:

★ Welcome Back
Uday Shetty en Majnu Bhaide hebben de onderwereld verlaten en zijn grote zakenlieden. Chandni is de nieuwe liefde in hun leven.

10 september:

★ Schone handen
Schone Handen is een spannend misdaaddrama. Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken als de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) aan bod kwam.

★ Vacation
In New Line Cinema’s Vacation, maken Ed Helms (The Hangover) en Christina Applegate (Anchorman ) als de familie Griswold het wel erg bont. De familie gaat op pad voor een noodlottig avontuur. In de voetsporen van zijn vader en om de familiebanden weer meer kleur te geven, verrast Rusty Griswold (Helms) zijn vrouw, Debbie (Applegate), en hun twee zonen, met een reis dwars door Amerika. Het uiteindelijke doel van deze reis is een bezoek aan Amerika’s favoriete familie attractiepark, Walley World. Maar onderweg komen ze in de meest bizarre situaties terecht.

★ The Visit
The Visit is de nieuwe thriller van regisseur, producent en scenarioschrijver M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable) en producent Jason Blum (Paranormal Activity, The Purge and Insidious series). M. Night Shyamalan keert terug naar zijn roots met het angstaanjagende verhaal over een broer en zus die een weekje gaan logeren bij hun grootouders in Pennsylvania. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden.

17 september:

★ Everest
De indrukwekkende film Everest is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken.

★ Maze Runner: The Scorch Trails
In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O’Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD.  De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

★ Slow West
Eind 19e eeuw in het wilde westen. Jay Cavendish, een dromerige welopgevoede tiener, besluit om naar Colorado te reizen in de hoop zich te herenigen met zijn grote liefde.

★ Dabbe 6
Drie vermoedelijk aan elkaar gerelateerde waargebeurde verhalen die bij de politie bekend staan als de ‘Mukadder Yaman’ zaak, vormen de basis voor het verhaal van Dabbe 6. Een echt horrorverhaal dat nog lange tijd in je geheugen gegrift zal blijven.

18 september:

★ Katti Batti
Katti Batti is een liefdesverhaal met Imran Khan als Madhav Kabra (Maddy) en Kangana Ranaut als Payal. Het verhaal draait om het leven van Maddy en Payal. Maddy is een architect die verliefd is op Payal vanwege haar positieve houding tegenover het leven. Gedurende hun relatie van 5 jaar komt er plotseling iets tussen waardoor Payal Maddy verlaat.

24 september:

★ The Intern
In The Intern , speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

★ The transporter Refuled
Frank Martin is de beste chauffeur die er is. In The Transporter Refueled is de inzet nog groter en de technologie nog beter, maar blijven de 3 belangrijkste regels bestaan: wijzig nooit de overeenkomst, vermeld geen namen en maak het pakket nooit open.

★ 99 Homes

★ 45 years
Het is een week voor het 45-jarige huwelijksfeest van Kate en Geoff Mercer (gespeeld door Charlotte Rampling en Tom Courtenay) wanneer er een brief arriveert voor Geoff. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden in het ijs van de Zwitserse Alpen waar zij begin jaren 60 vermist raakte. Het bericht brengt het de echtgenoten danig uit balans en het is nog maar de vraag of hun huwelijk het feest haalt in de vijf dagen die nog resteren

★ Kara Bella
Kudret stapt in zijn auto, waar hij ontzettend gek op is. Hij gaat op weg naar de stad Antep in het zuidoosten van Turkije. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden. Gedurende deze reis gebeurt er van alles met zijn auto. Zo zitten er steeds mensen achter Kudret en zijn vrienden aan, na honderden kilometers ontdekt Kudret het belang van vriendschap en leert hij ook hoe prettig het is om eens niet volgens de regels te leven.

★ Sensei Redenshon
Sandro heeft tien jaar in de gevangenis gezeten voor illegaal straatvechten. Wanneer hij vrijkomt wil hij de band met zijn zoon Shendel herstellen, maar deze wil niets met hem te maken hebben.

★ Thomas en de Verloren schat
Thomas en de Verloren Schat is een spectaculair nieuw avontuur, waarin Thomas afreist naar Sodor voor een zoektocht vol verrassingen. Thomas vindt op Sodor namelijk een oud piratenschip, wat hen hopelijk zal leiden naar een oude piratenschat. Echter komen Thomas en zijn vrienden al snel in de problemen. Zal Thomas de schat op tijd weten te vinden?

Het is duidelijk dat de wintermaanden er weer aankomen, met zoveel films op het programma! Welke ik het meest benieuwd naar ben? Natuurlijk deel 2 van de Maze runner, maar ook Hitman, Everest, schone handen en The intern!  Welke films wil jij nog heel graag zien deze maand?

 

Geef een reactie