WINACTIE: Wil jij graag naar de Hunger Games?!

Hunger-Games

Omdat de nieuwe film van The Hunger Games bijna uitkomt, heb ik vandaag voor jullie een verrassing! Yeah! Je kan namelijk een Evoucher winnen voor Pathé, zodat jij naar de nieuwste film kan gaan. Lees snel even verder wat je hier voor moet doen en wat de voorwaarden zijn :).

Het gaat dus om een bioscoop bon van Pathé, je kunt deze alleen bij Pathé inleveren! Hij is geldig op maandag tot en met donderdag voor elke film. Wil je naar 3D of IMAX? Dan betaal je helaas een toeslag (die kon ik er niet bij in kopen zeg maar). Ik weet dat niet overal een Pathé zit, maar ik beloof dat er rond de kerst nog een andere hele gave actie online komt ;)! Dus wees gerust. Reserveren kan helaas niet online, maar wel in Pathé zelf is mij vertelt!

Goed wat je moet doen om kans te maken?

  1. Like mijn Facebookpagina: Carina’s boekenkast
  2. Like + Deel mijn bericht over de winactie die op mijn Facebookpagina staat (deel wel openbaar want anders kan ik het niet controleren)

Verder hoef je niks te doen! Wat ik wel heel lief zou vinden natuurlijk is als je mij op Instagram volgt (@Carinas_boekenkast), mijn Bloglovin volgt of gewoon via de mail op wordpress! Zie voor beiden hiernaast aan de rechterkant! Dit is dus niet verplicht!! 🙂

LETOP: Je moet dus mij je email geven als je wint en hij is voor 1 persoon.

Je kan mee doen tot en met 16 november en maak 17 november de winnaar bekent!

May the odds be ever in your favor! 

2 comments

Geef een reactie